مثلا توی سلف دانشگاه یکی از کارکنان تحویلم میگیره بعد من همش دلم میخواد به همکلاسی هام بگم که مثلا فلانی با من خوبه یا فلانی تحویلم میگیره نمیدونم چرا میخوام اینطوری خودمو مطرح کنم که مثلا بقیه از من خوششون میاد به نظرتون کمبودی دارم؟
این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
نه جانم بنظرم تو آدم اجتماعی هستی و در جمع حس بهتری داری ولی در گفته هات مواظب باش یا حداقل به هر کسب این مطالب را نگو چون بعضی افراد زود قضاوت نادرست در باره تو میکنن همیشه طرفت را بشناس بعد نظرات را عنوان کن اتفاقا آدمهایی مثل تو دلسوز و مهربان هستن موفق باشی
مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....