2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واس من ۱۵ روز گذسته،ولی میترسم برم

ترس نداره اگ موعدت شده برو

منم روز ۱۵ رفتم دقیقا روز موعدم بود

کرونا گرفته بودم رفتم دکتر خواست دارو بنویسه گفتم شاید باردار باشم

گفت پس برو ازمایش رفتم دیدم مثبته

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ترس نداره اگ موعدت شده برومنم روز ۱۵ رفتم دقیقا روز موعدم بودکرونا گرفته بودم رفتم دکتر خواست دارو ب ...

سیکلم معمولا ۳۵ روزه هستش،ینی یک هفته دیگه جا دارم،ولی امروز هم دقیقا ۱۵ روزه که ای ایو ای کردم

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!
ترس نداره اگ موعدت شده برومنم روز ۱۵ رفتم دقیقا روز موعدم بودکرونا گرفته بودم رفتم دکتر خواست دارو ب ...

خدا حفظش کنه براتون،دعا کنید منم مثبت باشه،سه روز بعد از ای یو ای مریض شدم،لرز داشتم و گلوم التهاب داشت رفتم دکتر خوب شدم

سیکلم معمولا ۳۵ روزه هستش،ینی یک هفته دیگه جا دارم،ولی امروز هم دقیقا ۱۵ روزه که ای ایو ای کردم

نمیدونم والا

معمولا روزای تخمکگذاری iui انجام میشه بخاطر همین میگن دوهفته بعد ازمایش بدین

خدا حفظش کنه براتون،دعا کنید منم مثبت باشه،سه روز بعد از ای یو ای مریض شدم،لرز داشتم و گلوم التهاب د ...

مرسی عزیزم

توکل ب خدا

انشاله هرچی خیر هست همون اتفاق بیفته و خواسته شما با خواست خدا یکی باشه

واس من ۱۵ روز گذسته،ولی میترسم برم

سلام عزیزم.استارتر جان من تاپیک شمارو درمورد کاروتامین دیدم سوال داشتم ازتون.شما قبول شده بودین درسته؟راضی هستین؟ چجوریه؟  حقوق وساعت کاریش خوبه؟ممنون میشم  راهنمایی کنید؟

سلام عزیزم.استارتر جان من تاپیک شمارو درمورد کاروتامین دیدم سوال داشتم ازتون.شما قبول شده بودین درست ...

سلام،کتبی قبول شدم ولی مصاحبه قبول نشدم