سلام بچه هایی که طلاق توافقی گرفتن چند روز طول کشید تموم بشه ؟ وکیل لازم هستش یا نه ؟ هر کسی باید برای خودش وکیل بگیره یا فقط یه وکیل کافیه ؟ چند بار برای انجام کار طلاق توافقی رفتین مشاوره و جاهای دیگه ؟ وکیل چقدر میگیره کار رو انجام میده ؟
فقط خواهشا نگید که چرا طلاق میگیری و مهریه و چیزهای دیگه چی شد و نشد و مشکلت چی بود فقط اگه تجربه ای دارین یا تو کار وکالت هستین ممنون میشم راهنمایی کنید
کلا مراحل کارهاتون دو تا سه ماه طول می کشه چهل روز باید از مشاوره تون بگذره هفته ای یک جلسه هم هست فقط جلسه اول صبحت دارین الباقی میرین امضا میکنید هزینه هم به وکیل ندین تو این شرایط بدمالی تون
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.