2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومش چشم سبز و سفید بود ولی دماغش دراز بود 😂🤭فک کن شوهرش کلی دختر عمل کرده ولی خانومش رو نه! حت ...

من همسایمون فوق تخصصه عملای بینیش فوق العادس اتفاقا هم دخترش هم خانومش هم خواهرش و خودش عمل کرده 

چرا

مویرگهای بینی مثل سوپاپ هست برای مغز اگر فشار مغز بره بالا این مویرگها پاره میشن و خونریزی فشار رو میاره پایین و مانع سکته میشه با عمل اینا اکثرش از بین میره ولی تو ایران به حدی این جا افتاده که دیگه اگر عمل نکنی غیر عادی هستی

مویرگهای بینی مثل سوپاپ هست برای مغز اگر فشار مغز بره بالا این مویرگها پاره میشن و خونریزی فشار رو م ...

حرف شما رفرنس علمی نداره

گاهی خون دماغ می‌تونه یک نشونه هشداردهنده باشه که فشار خون بالاست، یعنی بدن داره علامت میده.

ولی اینکه خونریزی دماغ باعث کاهش فشار خون و جلوگیری از سکته مغزی بشه، درست و علمی نیست. خونریزی دماغ یه نتیجه‌ی فشار بالاست، نه یه مکانیزم دفاعی طراحی شده برای محافظت از مغز.

ربطی ام به عمل دماغ ندارم❤️

حرف شما رفرنس علمی ندارهگاهی خون دماغ می‌تونه یک نشونه هشداردهنده باشه که فشار خون بالاست، یعنی بدن ...

داره عزیزچیزی رو که شما نمیدونی یعنی علمی نیست؟؟ خودت ببین به جز ایران دیگه کجا مردم تا این حد عمل دماغ انجام میدن ؟ 

داره عزیزچیزی رو که شما نمیدونی یعنی علمی نیست؟؟ خودت ببین به جز ایران دیگه کجا مردم تا این حد عمل د ...

عزیزم من دارم راجع به رفرنس علمی صحبت میکنم عمل بینی مضرات خودش رو داره اما چیزی که شما گفتی اصلا علمی نیست من خودم پرستارم درسش و خوندم بیهوشی غیر ضروری برای بدن ضرر داره و اینکه عمل بینی. اتفاقا رایج ترین عمل در اروپاس اما مثل ما فانتزی عمل نمیکنن تمام بازیگر های اروپایی بیتیشون رو عمل کردن چرا فک میکنید فقط زن ایرانی عقده این کارا رو داره ؟ این یه عمل به شدت رایج در دنیاست وقتی یک نفر می‌تونه با علمی که در خدمت انسان قرار گرفته زیباتر بشه چرا باید این رو از خودش دریغ کنه ؟

عزیزم من دارم راجع به رفرنس علمی صحبت میکنم عمل بینی مضرات خودش رو داره اما چیزی که شما گفتی اصلا عل ...

بازیگراشون بله مردم عادی چی؟؟ بعدم چون پرستاری دلیل نمیشه همه چی رو بدونی به خدا من پسرمو دو هفته پیش عمل کردم تو بیمارستان خصوصی پرستار بخش اطفال نتونست یه پانسمان رو درست عوض کنه خودم انجام دادم نمیدونستن پی اس قلب چیه البته سوتفاهم نشه منظورم این نیست شما نمیدونی منظورم اینه دلیل نمیشه چون پرستاری همه چی رو بلد باشی من اینو از یه پزشک فوق تخصص پرسیدم و برام توضیح داد خودم که نمیام سرخود مطلب علمی بسازم 

2790
2778
2791
2779
2792