nargeskhodaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 2551 عنوان درمان سنگ کلیه 68 بازدید | 9 پست کسی که جواب سونوگرافیش نوشته چند سنگ ب حداکثر قطر ۴ میلی در کلیه چپ و راست دیدا میشود. برای درمانش چیکار میشه کرد؟ دفع میشن؟ 1404/02/02 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترویرا عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 374 راستش من مادرم رفت طب ایرانی .یه کپسول میخوردسنگ های ریزدفع میشدامادرشت هانه.من شیرازم اگرمیخوای ادرس بدم
شروینsh عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 397 آره. دلستر جو بخور. آب لیمو بخور دفع میشه ورزشکار. ثروت شهرت . خوشبختی دارم . دوستیم فقط مجازیه. دوس دارم خاکی باشم با همه. ولی دوس ندارم منو بشناسن.🙏🙏🙏
ufatiii_khanom عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 632 من خودم سنگ کلیه داشتم نمیدونستم یه روز از پله ها میومدم پایین کلیم درد گرفت از ادرارم خون میومد رفتم دکتر دکتر گفت سنگ داشتی سنگت افتاده جاشم عفونت کردع
nargeskhodaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 2551 آره. دلستر جو بخور. آب لیمو بخور دفع میشه آها پس چیز خطرناکی نیس؟
nargeskhodaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 2551 من خودم سنگ کلیه داشتم نمیدونستم یه روز از پله ها میومدم پایین کلیم درد گرفت از ادرارم خون میومد ... آها خوب شدی عزیزمبنظرت خطرناک نیس خودشون دفع میشن؟آخه چن تا سنگ ۳ الی ۴ میلی متری انن ی دونه
شروینsh عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 397 آها پس چیز خطرناکی نیس؟ نه ولی باید بهش برسی دلستر جو آب لیمو اینا بخور ب پر ب پر هم بکن قرص مخصوص کلیه بخور سریع خودش می فته ورزشکار. ثروت شهرت . خوشبختی دارم . دوستیم فقط مجازیه. دوس دارم خاکی باشم با همه. ولی دوس ندارم منو بشناسن.🙏🙏🙏
nargeskhodaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 2551 نه ولی باید بهش برسی دلستر جو آب لیمو اینا بخور ب پر ب پر هم بکن قرص مخصوص کلیه بخور سریع خودش می ... ممنون عزیزمانقدر نگرانم چن روزههمش میترسم باز ی درد شدید بیاد سراغمروزی ۸ لیوان آب جوش میخورمهندوانه ام سعی میکنم بخورمبپر بپر و پله بالا پایین هم میرمقرص چیه؟
شروینsh عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 397 ممنون عزیزمانقدر نگرانم چن روزههمش میترسم باز ی درد شدید بیاد سراغمروزی ۸ لیوان آب جوش میخورمهندوانه ... خواهش میکنم. فکر کنم باریچ باشه برا مجرا رو باز میکنه سنگه راحتتر میفته ورزشکار. ثروت شهرت . خوشبختی دارم . دوستیم فقط مجازیه. دوس دارم خاکی باشم با همه. ولی دوس ندارم منو بشناسن.🙏🙏🙏
ufatiii_khanom عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 632 آها خوب شدی عزیزمبنظرت خطرناک نیس خودشون دفع میشن؟آخه چن تا سنگ ۳ الی ۴ میلی متری انن ی دونه اره اصلا نمیدونستم که سنگه دکتر گفت سنگت افتاده جاشم عفونت سونوگرافی اینا نشون نداد که سنگه