2777
2789
عنوان

مو فرفریا بیاین😍😍

87870 بازدید | 153 پست

سلام خوشگلا😍🙋

دوستای قشنگم می خوام یه چیزی بهتون معرفی کنم که برای موهای فر خیلی خوبه ..

من موهام فره از شامپو و نرم کننده و ماسک مو و سرم و ونواع روغنهاهمه چی بهشون میزنم ..

جوریکه بعد از حموم خیلی عالی میشن یه فر بینهایت ناز که تو استخر دوستام عاشقشون میشن😋

ولی بعد که خشک میشن 😖

یا باید با اتو و سشوار استفاده کنم یا اونجوری مدلشون نمی مونه اما امروز من رفتم و چیزی گرفتم که موهای فر رو مدلش رو خوب نگه میداره 

و اون کرم مو 😎

ببینید خیلی ازافرادی که موهاای فر دارند موهاشون خشک برای همین نیاز به مراقبتت روزانه دارند منم دقیقا چیزی می خواستم که حتما بعد از حموم نزنم..

کرم مورو همیشه و هروز می تونین استفاده کنین..

اگه خواستین عکسشم میذارم😍😍

شماهم تجربه های راجع به موهاتون رو بگین🤗😁

اهان روغن ارگانم خوبه😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم موهای خودم دخترم فرفری ای اون نی نی ولی من بحزشامپومعمولی چیزی نمیزنم...یعنی اصلافرصت رسیدن به موهام وندارم...شماچی میزنید؟😐

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

آقایون هم میتونن استفا ه کنن عایا؟

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

من هم یه موفرفری وزوززی هستم 

که هیچ راهی بجز سشوار جواب موهامو نداده تا حالا

وتصمیم به ریباندینگ دارم چون موهام بلنده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میشه عکسشو بفرستی؟

عزیزم الان نگیر بزار من می خوام هروز بزنم بعد هفته بعد میام نتیجه نهایی رو میگم الان که زدم خیلی خوبه هم سبک هم همون حالت رو  حفظ کرده بازم بزار من مطمئن شم میام همینجا بهت میگم بخری😉😘

ترکیب همیشگی من که تا چهل و هشت ساعت موهامو خوب و بدون وز نگه میداره

شامپو نرم کننده اورآل اون نارنجیه که حاوی چند تا روغنه

گرفتن آب مو با شال نخی

ماسک بعد از حمام انرژی ترجیحا آلوورا و ژل نلی شماره سه یا مای 

استعمال ژل و.ماسک بعد از حمام به روش چنگ زدن مو در حالت سر پایین و موهای وارونه! 

پیچیدن مو در شال نخی به مدت یک ساعت

باز کردن مو و اجازه دادن خشک شدن در هوای آزاد که دو ساعت حداقل طول میکشه و تمدید ژل در صورت لزوم.مثلا وز شدن نوک موها

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من موهام فرو زبرو خشن به همین خاطر موخوره زیاد داره.....و فقط تا یه حد کم رشد داره از اون حد،بلندتر نمیشه متاسفانه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
ترکیب همیشگی من که تا چهل و هشت ساعت موهامو خوب و بدون وز نگه میداره شامپو نرم کننده اورآل اون نارن ...

اخه تا این کارا تموم شه که دوباره نیاز به حموم پیدا میکنه آدم خخخخخخخ

خیلی طولانیه،چقد همت دارین شما

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم الان نگیر بزار من می خوام هروز بزنم بعد هفته بعد میام نتیجه نهایی رو میگم الان که زدم خیلی خوب ...

چند گرفتی؟

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است