2777
2789
عنوان

چقد رو دارن این پسرای لاشی

189 بازدید | 23 پست

از این ور با همه رابطه جن..سی دارن

بعد دنبال دختر پاک دست نخورده هستن

دو نفر خاستگار اینجوری داشتم خیلی پرو ان ی سریا عشق و حال خودشون با همه میکنن بعد میان سراغ دختر مظلوم پاک که بازم بعدا ممکنه خیانت کنن

والا همینو بگو

چقدر چندشن اینجور آدما 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

وای دقیقاااااااااا بعد بروشون بیاری میگن نهه دختر فرق داره باید نجابت داشته باشه

مرد  نجابت ندارهه اخههه کلخرکخترتخکغ

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دقیقاااااااااا بعد بروشون بیاری میگن نهه دختر فرق داره باید نجابت داشته باشهمرد نجابت ندارهه اخ ...

نجابت داشتن فقط برای ۵۰ درصد آدماست 

بقیه نیازی ندارن 

خاک تو سرشون اههههههههه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اگه پسرم رابطه داشته باشه میشه فهمید ولی نمیگم چجوری

چرا نمیگی؟

لااقل بگو ما که پاک و سالم هستیم نریم به ی مرد هرزه

اگه زن موفقی دیدی حتما تحسینش کن چون برای رسیدن به این جایگاه چندین برابر مرد تلاش کرده🌱