2777
2789

نماز شب 

چله زیارت عاشورا شهید هادی و صفری 

چله حدیث کسا 

اسمم فاطمه هست منم دعا کن که خیلی محتاج دعام 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دنبال همچین چیزی هستم بدطور گرفتارم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نماز شب چله زیارت عاشورا شهید هادی و صفری چله حدیث کسا اسمم فاطمه هست منم دعا کن که خیلی محتاج دعام

فاطمه جان من تعجب می کنم از اینکه میگن نمازشب حاجت میده من چندسال میخوندم دریغ از یک نشونه😔 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم چهل روز ، هر روز سوره یاسین و صد تا سوره توحید بخون ، عالیه

هرروز سوره یس خوندم قلب بچم تشکیل شه ولی نشد 

الانم دنبال اینم که چجوری سقط بشه 

دعام کن دوستم 

خداروشکر میکنم و میدونم حکمتی هست ولی خیلی به دعا محتاجم

باشه انشاالله حتما این سوره رو باید بخونم انشاالله حاجت روا بشی شما هم🌸

ممنونم همچنین عزیزم

باورکن خیلی یه حسه کشش عجیبی دارم به این سوره..

یه بیقراری تو دلم میفته دلم میخواد پشت سر هم بخونمش 

هرروز سوره یس خوندم قلب بچم تشکیل شه ولی نشد الانم دنبال اینم که چجوری سقط بشه دعام کن دوستم خداروشک ...

چشم عزیزم ، محتاجم به دعا 

آفرین به شما که تسلیم خواست خدا هستید 

انشالله خدا براتون بهترینها رو بخواد

ممنونم همچنین عزیزمباورکن خیلی یه حسه کشش عجیبی دارم به این سوره..یه بیقراری تو دلم میفته دلم میخواد ...

خوشابسعادتت من اینقد این سوره رو خوندم و بینتیجه بود ک...😔

فاطمه جان من تعجب می کنم از اینکه میگن نمازشب حاجت میده من چندسال میخوندم دریغ از یک نشونه😔

عزیزم از خیییلی ها شنیدم حاجت گرفتند 

ان شالله خدا جواب دعاهاتو بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

به شهید هادی توسل کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به شهید هادی توسل کن

متوسل شدم ولی ....😔

نمازی نمونده نخونده باشم دعایی نمونده ک نکرده باشم نذری نمونده نکرده باشم امام و امام زاده ایرنمونده که متوسل نشده باشم شهیدی نمونده متوسل نشده باشم خسته شدم 

شما این لطف رودرحقم بکن لطفا