2777
2789

نظرتون خیلی برام مهمه دوستای نزدیکم که به عینه دیدن شرایطو میگن ازدواج کن یسریا میکن صبر کن 

پدرم معتاد بیکار مادرمو ندیدم نوزادی جدا شدن با خانواده پدری بزرگ شدم تو خونه مادربزرگم بیمار سرطانی خواهر دوقلوم معلول 

عموهام معتادن تو خونه 

بعد مادربزرگم نه کسیو دارم نه جایی برای زندگی 

معلمم ولی انقدر هزینه های زندگی بیماری خواهرم سخته که نمیتونم پس انداز کنم 

خواستگارم ۲۵ سالشه من ۲۴ 

دوتا خونه ماشین زمین مغازه داره که پدرش داده الان همه رو داده اجاره و ترم اخر یکی از رشته های پیرا پزشکیه 

شغل الان نداره 

پدرش سرهنگ عموها نظامی خانواده مادری هم داییاش شهردار فرماندار اینا 

خانوادش کامل درجریانن سنتیه حتی پدرشم شرایط رو میدونن 

تک فرزند 

مشکلم اینه ظاهرشو دوست ندارم یکمم چون کلا تجربه نداره رفتاری پخته نیست 

رفتار بدی ازش ندیدم دوهفته ای میشه داریم آشنا میشیم 

ولی نمیدونم تصمیم چی بگیرم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول نمیکنم😂

اره دیگه خواهر بسه

فک کنم شب عروسیتم باز بپرسی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

بهت افتخار میکنم تو شرایط سختی بزرگ شدی ولی به ی جایی رسیدی آفرین ببین قلبت چی میگه دوسش داری یا ن ب ...

ممنونم 

قلبم نمیدونم چی میگه انگار فعلا نمیتونم تصمیم بگیرم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

واااای ستاره... تو گوش شنوای خوبی نداری..

اول تولدخودتو خواهرتو تبریک میگم.انشاالله خوشبختو عاقبت بخیر بشین.

دوم پسره کلیاتش خوبه دیگه...تو که میخای ازون شرایط دربیای و ازدواج کنی این آدمم ک شرایطش خییییلی خوبه.اون خانواده ی خوبی هم ک داره نمیذارن بیکار بمونه.تحصیلاتشم داره دیگه.سرمایه هم داره.شرایط شماهم میدونن خودشو خانوادش.

یه مرکزمشاوره ازدواج معتبر پیدا کن.با این آقای خواستگار برین مشاوره ازدواج.چندجلسه صحبته.چندتا فرم پرسشنامه و این چیزا هست بعد جوابش تحلیل میشه ببینن چنددرصد تفاهم دارین.خیلی علمی و دقیق تو این مدتم بیشتر باهاش آشنا میشی.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
ممنونم قلبم نمیدونم چی میگه انگار فعلا نمیتونم تصمیم بگیرم

یه کاری نکنی الکی الکی بپره.اگه شرایطی ک نوشتی راسته و خود پسره هم نقطه ی سیاهی نداره تو زندگیش باهاش برو مشاوره انشاالله شخصیت هاتون به هم بخوره اکی بشین.

بعدم حواست باشه کلا ازدواج با هر کسی باشه بالاخره چالش‌هایی داره.باید تلاش کنی و یکسری اصول و آداب یاد بگیری بعضیا شاید میگن سیاست برای مدیریت زندگی زناشویی متاهلی 

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون