2777
عنوان

شمع تراپی

123 بازدید | 13 پست

شمع تراپی و متافیزیک و فنگ شویی و قانون جذب و یا حتی طلسم....برای بازگشت معشوق از کدوم نتیجه گرفتین یا روش دیگه ای سراغ دارید ؟لطفا تبلیغات نکنین... فقط کمک می‌خوام

تو رو خدا بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه من بهت نگفتم خوب نبود؟

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

چی گفتی

یبار تاپیک زده بود گفتم من انجام دادم بعد درخواست داد بهش گفتم کجا واینا ..

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

همینجا بگو خوب

اره بگم تا حمله کنن تبلیغ تبلیغغغ 😐😐بعد تعلیق میشمم