2777
2789
عنوان

شمع تراپی

123 بازدید | 13 پست

شمع تراپی و متافیزیک و فنگ شویی و قانون جذب و یا حتی طلسم....برای بازگشت معشوق از کدوم نتیجه گرفتین یا روش دیگه ای سراغ دارید ؟لطفا تبلیغات نکنین... فقط کمک می‌خوام

تو رو خدا بگید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه من بهت نگفتم خوب نبود؟

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

چی گفتی

یبار تاپیک زده بود گفتم من انجام دادم بعد درخواست داد بهش گفتم کجا واینا ..

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

همینجا بگو خوب

اره بگم تا حمله کنن تبلیغ تبلیغغغ 😐😐بعد تعلیق میشمم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز