2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست
چون اسکل شدی

نه بابا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

میگم به نظرتون ممکنه خانوادش با خطش واتساپ نصب کرده باشن بعد زنگ زدن ببینن من کیم که شمارمو سیو کرده؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره باباانقد تصویری زدیمبعدم اصلا میگم دوساعت و نیم اختلاف ساعته مثلا این جا هوا تاریکه اونجا هنوز ه ...

اها 

نمیدونم والا پیچیده اس

آخه حتی اگه مالیت شماره هم عوض بشه باز چجوری به شما زنگ بزنه

عجیبه

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

اها نمیدونم والا پیچیده اسآخه حتی اگه مالیت شماره هم عوض بشه باز چجوری به شما زنگ بزنهعجیبه

آره خیلی عجیبه برام

نه من الان یکساله میشناسمش ولی اون تقریبا یک سالو نیمه از ایران رفته

عه.پس چطدر به خطتت زنگ زدن؟پسره نیومده ایران خانواده ای چیزیشو ببینه؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

عه.پس چطدر به خطتت زنگ زدن؟پسره نیومده ایران خانواده ای چیزیشو ببینه؟

نه اصلا

حس میکنم داداشش با این خطه واتساپ نصب کرده و  شماره منو تو مخاطبا دیده زنگ زده ببینه کیم

وای اینجوری حتما به چتا هم دسترسی پیدا کرده

نه اصلاحس میکنم داداشش با این خطه واتساپ نصب کرده و شماره منو تو مخاطبا دیده زنگ زده ببینه کیموای ا ...

منم همینو گفتمت اول.شاید اونم دیده خط بیکارس گفته خوبه باهاش زید بازی کنم.شایدم داداشش میخواد ازش استفاده کنه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

منم همینو گفتمت اول.شاید اونم دیده خط بیکارس گفته خوبه باهاش زید بازی کنم.شایدم داداشش میخواد ازش اس ...

آره احتمالش هست😑😑😑

غیر از روز و شب دیگه چی دیدی که مطمئنی خارجه؟؟؟

همش انگلیسی صحبت میکردن

تو خیابون پر از خارجی بود

بعد کلا خیابونا و مغازه ها همش خارجی نوشته بود 

فردا با یک خط ناشناس بزنگ ببین کی جواب میده؟ یک کم صحبت کن الکی بگو بابت ماشینی که اگهی کردین دیوار ...

آها فکر خوبیه مرسی

امتحان میکنم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

مرسی عزیزم