2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یادش بخیر دوستم میگفت عقد بودیم شوهرم همش میگفت دوس دارم خرج کنم برات تو چرا انقد رعایت میکنی منم دلم میخاد برا زنم پول خرج کنم ... بلایی به سرش اورد ک سر یک ماه گف شوهرم گفته غلط کردم بخدا تعارف خشکه بود😂😂😂😂😂 

خوشبحال من که با داشتنت خوشبخت ترین آدم روی زمینم...عاشقتم زندگیم💏
قانونا نفقه به محض عقد بر عهده ی شوهره. حتی حق داری بکارتت رو حفظ کنی. اگه نفقه نده جرمه. حتی برای ...

اینجوری که دعوا میشه 😐

زندگی رو گاهی باید آروم آروم به حال خودش بذاری ‌...و هر آنچه شد آرووووم بگیر ..آروم ...برام مهم نیست چجوری ...فقط یه اتفاق خوب بیفته ...فقط اتفاق بیفته ...
اره خوبه ولی باز کلی تعارف میکنم که نه نمیخواد و باشه و دارم . . ولی گوش نمیده 🙈

خوشبخت باشی💐

زندگی رو گاهی باید آروم آروم به حال خودش بذاری ‌...و هر آنچه شد آرووووم بگیر ..آروم ...برام مهم نیست چجوری ...فقط یه اتفاق خوب بیفته ...فقط اتفاق بیفته ...
چه اشکالی داره شوهرشه دیگه !الان نه شیش ماه دیگه میرن خونه خودشون وضعیت همینه دیگه

اره ولی اون دیگه خیییییلی شورشو دراورده نامزدشم بیچاره بیکاره ... ن فقط عقد از زمان نامزدی هم همینطور بود ... بنظرم پول گرفتن بد نیست ولی ادم یکم رعایت کنه خوبه 🤗

خوشبحال من که با داشتنت خوشبخت ترین آدم روی زمینم...عاشقتم زندگیم💏
اینجوری که دعوا میشه 😐

گفتم فقط حق قانونی شو بدونه.

اگه درآمد نداره خرجش بر عهده ی پدرش نیست.

بلکه بر عهده ی شوهرشه.

قانونا وظیفه ی شوهره . پول نداشته باشه چجوری بگذرونه؟؟؟؟؟

استغفرالله...

فبای آلاء ربکما تکذبان