2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام ما عقدیم  حتی نمیذارم شارژم بگیره واسم چ برسه به پول ... 

اما اگ خودش دوست داره خرج کنه برات بنظرم مشکلی نداره عزیزم ...

بگیری بد نیست چون دیگه همسرشی ولی رعایت کن ! 

نامزد پسر عموم کل هزینه هاشو ب شوهرش میگه و انگشت نما شده دیگه ... اگ لباسم میخاد میگه بیا ببرم خرید 😐 

خوشبحال من که با داشتنت خوشبخت ترین آدم روی زمینم...عاشقتم زندگیم💏

اره من عقدم میده 

کیف پولمو بر میداره ببینه مثلا پولی که سری قبل داده کم شده یا داره تموم میشه خودش میذاره 

البته من خجالت میکشم ولی ته دلم خوشم میاد از این کارش☺

به حباب نگران لب یک رود قسم ؛ و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ؛غصه هم میگذرد. . .
به همسرم میگم پول لازم دارم کارت ب کارت کن میگه ما ک هنوز عروسی نکردیم😞😞

چند وقته عقدی؟

زندگی رو گاهی باید آروم آروم به حال خودش بذاری ‌...و هر آنچه شد آرووووم بگیر ..آروم ...برام مهم نیست چجوری ...فقط یه اتفاق خوب بیفته ...فقط اتفاق بیفته ...
ماهی چقدر میریره برات؟؟؟

ببین یه کارت بهم داده نمیذاره کارتم خالی بشه البته خودم مراعات میکنم تو خرجا..ولی مثلا این اواخر یه کلاسی میخواستم برم ۳ میلیون پولش بود و شوهرم داد نه بابام..لباس اینا بابام برام میخره بیشتر ولی شوهرمم لابلاش میخره برام

اره من عقدم میده  کیف پولمو بر میداره ببینه مثلا پولی که سری قبل داده کم شده یا داره تموم میشه ...

چه خوبه اینجوری

زندگی رو گاهی باید آروم آروم به حال خودش بذاری ‌...و هر آنچه شد آرووووم بگیر ..آروم ...برام مهم نیست چجوری ...فقط یه اتفاق خوب بیفته ...فقط اتفاق بیفته ...
سلام ما عقدیم  حتی نمیذارم شارژم بگیره واسم چ برسه به پول ...  اما اگ خودش دوست داره خرج ...

چه اشکالی داره شوهرشه دیگه !الان نه شیش ماه دیگه میرن خونه خودشون وضعیت همینه دیگه

به حباب نگران لب یک رود قسم ؛ و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ؛غصه هم میگذرد. . .
به همسرم میگم پول لازم دارم کارت ب کارت کن میگه ما ک هنوز عروسی نکردیم😞😞

قانونا نفقه به محض عقد بر عهده ی شوهره.

حتی حق داری بکارتت رو حفظ کنی. اگه نفقه نده جرمه.

حتی برای دختر باکره.

میتونی بگی تمکین نمیکنم تا تمام مهریه امو کامل بدی و در این ایام هم خرجی تو باید بده وگرنه جرمه.

فبای آلاء ربکما تکذبان