دوستان دخترم تو دوماه ونیم فقط 800 گرم وزن اضافه کرده بود شبا گریه میکرد و شکمش هر 15 روز یبار کار میکرد نمیدونستم چشه تا اینکه بردم پیش یه متخصص خوب که یکی معرفی کرده بود اون تشخیص بر شیر ناکافی داد و بهم گفت که شیر خشک بدم حالا دخترم شیرخشک میخوره هم خوب میخابه هم چاق شده هم شکمش روزی سه بار کار میکنه دیگه سینم رو نمیگرفت منم کاهلی کردم همون یه زره شیرمم ندوشیدم بدم بخوره چون شاغلم وقتیم خونم حوصلم نمیگیره حالا خانواده شوهرم هی میگن شیر خودتم باید میدادی شیر مادر یه چیزه دیگست بچه باهوشتر میشه حالا الان غصه میخورم شیرم هنوز خشک نصده اما خیلی کمه واقعا بچهای شیر خشکی خوب درنمیان؟؟؟
اینکه شیر مادر بهتره درش شکی نیست ولی دلیل بر باهوشی و خنگی بچه هم نمیشه . من خودم شیر خشکی ام از تمام اونا که شیر مادر خوردن باهوشترم خخخخ خودشون میگن البته
شیر مادر بهتر از شیر خشکه،چیزی هست که خدای مهربونم برای بچه قرار داده ولی شیر خشک رو ما انسانها تولید کردیم پس چیزی که مخلوق خداست با چیزی که ساخته دست بشره ،قابل قیاس نیست،اما شما مجبور بودی،عذاب وجدان ندارن که گلم،اگه میتونی بچت رو زیر سینه ت بذار تا خودش بمکه