2777
2789

دوستان دخترم تو دوماه ونیم فقط 800 گرم وزن اضافه کرده بود شبا گریه میکرد و شکمش هر 15 روز یبار کار میکرد نمیدونستم چشه تا اینکه بردم پیش یه متخصص خوب که یکی معرفی کرده بود اون تشخیص بر شیر ناکافی داد و بهم گفت که شیر خشک بدم حالا دخترم شیرخشک میخوره هم خوب میخابه هم چاق شده هم شکمش روزی سه بار کار میکنه دیگه سینم رو نمیگرفت منم کاهلی کردم همون یه زره شیرمم ندوشیدم بدم بخوره چون شاغلم وقتیم خونم حوصلم نمیگیره حالا خانواده شوهرم هی میگن شیر خودتم باید میدادی شیر مادر یه چیزه دیگست بچه باهوشتر میشه حالا الان غصه میخورم شیرم هنوز خشک نصده اما خیلی کمه واقعا بچهای شیر خشکی  خوب درنمیان؟؟؟

همون pari 70  هستم😊

عذاب وجدان نداشته باش.من بهش شیر خشک دادم.هم سالمه.هم فوق العاده باهوش.بچه بعدی هم انشالله بیاد شیر خشک میدم

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذاب وجدان نداشته باش.من بهش شیر خشک دادم.هم سالمه.هم فوق العاده باهوش.بچه بعدی هم انشالله بیاد شیر ...

چرا شیر خودتون رو نمیدین ک شیر خشک میدین..ببخشید میپرسم ولی دلیل خاصی داره آیا؟؟؟؟؟

‏تو زندگیتون کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که در عین بی گناهی ازش معذرت بخواین👍
چرا شیر خودتون رو نمیدین ک شیر خشک میدین..ببخشید میپرسم ولی دلیل خاصی داره آیا؟؟؟؟؟

کلافه میشدم.یک ماه شیر خودمو خورد بعدش دیگه ندادم.اصلا سیر نمیشد بچه.یه سره سینه تو دهنش بود

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺
عذاب وجدان نداشته باش.من بهش شیر خشک دادم.هم سالمه.هم فوق العاده باهوش.بچه بعدی هم انشالله بیاد شیر ...

واقعا دیگران خیلی رو اعصابم میرن با حرفاشون آخه من مجبور شدم چقد دخترم رو برای شکم کار نکردنش عکس و سونو گرافی بردم

همون pari 70  هستم😊
کلافه میشدم.یک ماه شیر خودمو خورد بعدش دیگه ندادم.اصلا سیر نمیشد بچه.یه سره سینه تو دهنش بود

اها....ولی شنیدم شیر خشک بچه رو چاق و چله میکنه

‏تو زندگیتون کسی رو اونقدر دوست نداشته باشین که در عین بی گناهی ازش معذرت بخواین👍

شیر مادر بهتر از شیر خشکه،چیزی هست که خدای مهربونم برای بچه قرار داده ولی شیر خشک رو ما انسانها تولید کردیم پس چیزی که مخلوق خداست با چیزی که ساخته دست بشره ،قابل قیاس نیست،اما شما مجبور بودی،عذاب وجدان ندارن که گلم،اگه میتونی بچت رو زیر سینه ت بذار تا خودش بمکه

حالا شما همون کم هم داری بهش بده بهتره از هیچی غالب شیر خشک باشه ولی در کنارش اپن شیر خودتم ولو به ق ...

آخه انقده کم میاد دوساعت باید بدوشم تا یه بیست سیسی بیاد

همون pari 70  هستم😊
واقعا دیگران خیلی رو اعصابم میرن با حرفاشون آخه من مجبور شدم چقد دخترم رو برای شکم کار نکردنش عکس و ...

خودت میگی الان بچت خیلی بهتره...حرف دیگران رو ول کن...اثلا بگو شیر خودمم میخوره دیگه چیزی نمیگن...به کسی ربطی نداره.تصلا نگران هیچی نباش

شیر مادر بهتر از شیر خشکه،چیزی هست که خدای مهربونم برای بچه قرار داده ولی شیر خشک رو ما انسانها تولی ...

قبل از اینکه شیر خشک رو بدم دوهفته ای بود سینم رو نمیگرفت زیر سینه سیاه و کبود میشد الان که دیگه به شیشه عادت کرده عمرن بگیره

همون pari 70  هستم😊