2777
2789
عنوان

خاله حسود من

681 بازدید | 7 پست

خالم یه زن شصت خورده ای ساله.خیلی حسوده.به همه چیز ما حسودی میکنه.همه چیزوواسه خودش و بچهاش میخواد.از خوشحالیما خوشحال نمیشه و شاید هم بر عکس.خدا هم انگار واسش وسیله نمیکنه.دوتا از بچهاش با خانواده همسراشون مشکل دارن.همش زندگی ما رو با زندگی بچهاش مقایسه میکنه.حسادتش رو باتک تک سلول هم حس میکنم.براش متاسفم خیلی زیاد چون اگه  میخواست خوب بشه شده بود.خیلی هم خسیسه.جونش در میاد بخواد خرج کنه.خیلی وقتا با کاراش دلم میشکنه.میسپارمش فقط به خداااااا

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

تو احتمالا خواهر یا دختر  خاله من نیستی؟😀😀😀بخدا منم یه خاله دارم دقیقققاااااا شبیه خالته...دقیقا پسرش ودوتا ازدختراش بدبخت شدن ...

هیچ وقت از شادی کسی خوشحال نمیشه ..همیشه همه رو نفرین میکنه بخاطر همین نفرینش بچه های خودشو گرفته

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو احتمالا خواهر یا دختر  خاله من نیستی؟😀😀😀بخدا منم یه خاله دارم دقیقققاااااا شبیه خالته...د ...

واقعا؟خاله من نفرین نمیکنه.ولی حتی لباس جدید بخری چشاش میخاد در بیاد.ادم به این سن یکم باید به خودش بیاد.این همه حسادت و بخل

واقعا؟خاله من نفرین نمیکنه.ولی حتی لباس جدید بخری چشاش میخاد در بیاد.ادم به این سن یکم باید به خودش ...

اره همینطوره ..یه بار خاله منو نفرین کرده بود .من تازه نامزد کرده بودم و تا خاله فهمید گفت هر روز هر روز براشون خاستگار میاد اما دریغ از یه خاستگار برا دخترا من ...بعد گفته بود ایشااااالا ک سیاه بخت بشی ...این حرفو من از زبون خودش نشنیدم .بعد سالها دختر عروسی کرد و ۶ماه بعد ب دلایلی طلاق گرفت ..و اون کسی ک نفرین خالمو شنیده بود اومد پیش من گفت خالت چنین نفرینی در حقت کرده و نفرینش ما گیر دختر خودش شده 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
اره همینطوره ..یه بار خاله منو نفرین کرده بود .من تازه نامزد کرده بودم و تا خاله فهمید گفت هر روز هر ...

همینه که ميگن چوب خدا صدا نداره.اینجور ادما کسی از مردنشون ناراحت نميشه

همینه که ميگن چوب خدا صدا نداره.اینجور ادما کسی از مردنشون ناراحت نميشه

اره دقیقا ..من از خدا میخام ک هیچ وقت ب این درجه نرسم ..