2777
2789
عنوان

اب دور جنین

143 بازدید | 15 پست

25 هفتم دکتر تو مطب سونو کرد گفت اب دور بچت زیاد شده 

دیابت ندارم گلکوز دادم 

گغت چیز شیرین نخور دو هفته دیگ بیا 

نگرانم. 

من ابن مدت  شیرینی هندونه میوه ابیموه بستنی خوردم میتونه ذز اینا باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی مواقع بی دلیل هستش این اتفاق 

شما هم زیاد  تشنه میشین؟

اصلا چیزای شیرین و مایعات زیاد نخور

من اصلا نه میوه شیرین نه چیزای شیرین لب نزدم و بیشتر میوه های ترش و انار استفاده میکردم مایعات هم طول روز ۴استکان۵ استکان و خداروشکر کنترل شد

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

نگران نباش این چیزا خیلی تو بارداری اتفاق میفته و درمان هم میشه به اون جوجه ات از الان استر ...

اخه تا انومالی همه چی خوب بود 

دکترم پریتانولوژیه بهش گفتم،ژنتیکه گغت نمیدونم دو هفته دیگه بیا 

و گفت عجیبه

بعضی مواقع بی دلیل هستش این اتفاق شما هم زیاد تشنه میشین؟اصلا چیزای شیرین و مایعات زیاد نخورمن اصلا ...

اره جدیدا زیاد تشنه میشم

از امروز قطع کردم همه چیو 

شب قبل برم دکتر ی بطری اب میوه خوردم میتونخ از اون باشع

اخه تا انومالی همه چی خوب بود دکترم پریتانولوژیه بهش گفتم،ژنتیکه گغت نمیدونم دو هفته دیگه بیا و گفت ...

نگران نباش عزیزم     خیلی پیش میاد    برای همین دمتر میری دیگه   که اگه چیزی هست درمان بشه   والا میگفت برو سر نه ماه برگرد

اره جدیدا زیاد تشنه میشماز امروز قطع کردم همه چیو شب قبل برم دکتر ی بطری اب میوه خوردم میتونخ از اون ...

منم وسط زمستون فقط تشنه میشدم

مایعاتم نباید زیاد بخوری دکتر اول من گفت نه میتونی بخوری و آب دور جنین زیاد شد منم دکترم رو عوض کردم و اون گفت نباید چیزای شیرین لب بزنی حتی میوه شیرین و آب هم در حد ۴,۵استکان

من برای رفع تشنگیم سرکنگبین درست کردم خوردم اون خوب بود و کنترل شد البته فعلا رعایت کن اگه دیدی زیاد میشه و خیلی تشنه میشی سرکنگبین درست کن

یه لیوان عرق نعنا یه لیوان سرکه سیب طبیعی نصف لیوان عسل

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

اخه تا انومالی همه چی خوب بود دکترم پریتانولوژیه بهش گفتم،ژنتیکه گغت نمیدونم دو هفته دیگه بیا و گفت ...

مال منم بعد چهار ماه اینجوری شد سونو سه بعدی هم رفتم خداروشکر همه چی اوکی بود

فقط سعی کن غذاهای صفرا سودازا نخوری

برنج و نون و سیب زمینی چی اونام حسابه؟

نه فقط چیز شیرین نخور بقیه همه چی میتونی بخوری

ممنونم ازت عزیزچی هستن؟

خواهش میکنم پسره عزیزم