2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگر برا هگه میخری خ به ولی اینکه به دخترت جداگانه بدی ممکنه بقیه بگن پس چرا مامان ما نیاورد 

یه مامان داشتیم هرسال برا دخترش یه کیک و دسته گل لاکچری وهدیه میاورد کلاس دخترش 

از دخترم فهمیدم دلش میخواد و همه اه میکشیدن 

خوب منم لازم نمیدونستم هرسال بخوام گل و کیک بخرم 

هدیه هم میخریدم به چشمش نمیومد دیگه 

به نطرم کار مادره درست نبود اونم تو فصای اموزشی 

شماهم اگر  واقعا دوست داری برا همه یکسان بگیر .و هدیه اش رو خونه تنهایی بده بهش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من خودم این کارو دوست ندارم

برا بچه ام بخوام کاری کنم تو خونه انجام میدم کیک و هدیه 

ولی شما اگه دوست داری میتونی فقط کیک ببری مدرسه و بگی به مناسبت روز دختر 

هدیه نبری بهتره 

اگر برا هگه میخری خ به ولی اینکه به دخترت جداگانه بدی ممکنه بقیه بگن پس چرا مامان ما نیاورد یه مامان ...

نه بابا هدیه که نمیدم تو کلاس

منظورم شیرینی و گیفت برای همه دخترای کلاس بود

اگر برا هگه میخری خ به ولی اینکه به دخترت جداگانه بدی ممکنه بقیه بگن پس چرا مامان ما نیاورد یه مامان ...

بقیه مامانا هم به مادره گفتن و به معلم گفتن کارتون اشتباهه بعد مادره گفت خوب شما هم بیارین چقدر خسیسید .واقعا شابد یکی نداره چندتایی فرزند طلاق داشتن تو اون کلاس 

بخاطر بالا بردن اسم خودشون حاظرن هر دلی رو بشکونن 

و از اون بدتر تولد بچه هایی رو که تو کلاس میگرفتن باز کار اشتباهی بود 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نه بابا هدیه که نمیدم تو کلاسمنظورم شیرینی و گیفت برای همه دخترای کلاس بود

خیلی هم عالی دستتون درد نکنه بچه ها خوشحال میشن