2777
2789
عنوان

حرفام با کساییه که داغ عزیز ندیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 41 پست
منم داغ برادر دیدم😭خیلی سخته خیلیروحش شاد براش فاتحه فرستادم

ممنون عزیزم لطف کردی.

روح برادرت شاد.

من ۱۰ساله هنوز تودلم غمش سنگینه

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ پس هیچوقت قرار نیس خوب شم😭من سه ماهه جیگرممم اتیش گرفتهپدر مادرت چطورن؟

خداداغ میده صبرم میده تا۳سال داغون بودیم به طرز فجیح ولی الان تسلیم شدیم خواست خدابوده من داداشم یکی یه دونه بود 

بخدا داغون میشی تسلیم خواست خداشو براآرامش خودت وبرادرت قران بخون وتمام من خودم روداغون کردم یه عصبی ...

سه ماهه شب و روز نداریم یک ثانیه از تو ذهنم بیرون نمیره

با دل شکستت دعامون کن خدا صبرمون بده😭😭هر لحظه صورت قشنگش تو کفن جلو چشممه بمیرم بمیرممم

لایک نکن.

هیچی جالی خالیشو نمیتونه پر کنه:) فقط کسی ک کشیده میفهمه چی میگم هر جا بری هر کار کنی بازم ب یادشی ه ...

عزیزم متوجهم

ولی میگم پول بحثش جداس

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

سه ماهه شب و روز نداریم یک ثانیه از تو ذهنم بیرون نمیرهبا دل شکستت دعامون کن خدا صبرمون بده😭😭هر لح ...

عزیزم غسل حضرت زینب بگیر واقعا آروم تر میشی

اولین باره شنیدمحتما راجبش میخونم و انجام میدمممنونم عزیزم

چراعزیزم ببین حضرت زینب بعد جریان عاشورا غسل میگیره وخدابهش صبرمیده ماهم به نیست صبر بزرگوار خواهرداغدیده غسل صبرحضرت زینب میگیره وواقعا خدا آروم میکنه .الهی خدا یه آب خنک به  جیگرداغدیدت  بریزه وآرام بشی باتمام وجود برات دعا میکنم تونمازم

چراعزیزم ببین حضرت زینب بعد جریان عاشورا غسل میگیره وخدابهش صبرمیده ماهم به نیست صبر بزرگوار خواهردا ...

ببخشید خیلی غلط وغلوط نوشتم 

چراعزیزم ببین حضرت زینب بعد جریان عاشورا غسل میگیره وخدابهش صبرمیده ماهم به نیست صبر بزرگوار خواهردا ...

خیر دنیا و اخرت ببینی عزیزم ممنونم ازت خدا عزیزاتو زنده نگه داره

لایک نکن.