2777
2789
عنوان

قضیه کادو روز معلم و بدرفتاری اولیا

11753 بازدید | 325 پست

چندروز بود چندنفر از اولیا منو میدیدن زل میزدن بهم نه سلامی نه چیزی انگار منو نمیشناسن کلی فکرکردم که چ اشتباهی کردم اینطور برخورد میکنن هرچقدر فکرکردم به نتیجه ای نرسیدم قبلش خیلی برخوردشون خوب بود و حتی میگفتن سال بعدهم شما معلم بچه هامون باش عالی هستی و .... موقع اوردن و بردن بچه ها میومدن تا دفتر و سلام میکردن

تااینکه امروز نمایندم اشتباهی ی لیستی از اسامی کسانیکه برای روز معلم هزینه رو پرداخت کردن فرستاده بود و قراربود ب یکی دیگ بفرسته و سریع پاک کرد فکرکرد ندیدم اما داخل گالریم مونده بود تازه متوجه شدم علت تغییر رفتارشون چیبوده نمیدونستم داره پول جمع میکنه

خیلی ناراحت شدم من اصلا کادویی نمیخوام و این رفتار که انگار من بزور ازشون چیزی خواستم رو درک نکردم 

بنظرتون به نماینده بگم پولشونو برگردونه و جشنی نمیخوام یا کلا اون روز رو مرخصی بگیرم و نرم؟!

ممنون میشم راهنماییم کنید مخصوصا مادرهای عزیز 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

به دانش آموز ها بگو کادو نمیخوام

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

حق دارن 

شماهم حق داری الکی تقصیر تو شد

ولی این ادا اطفارا تقصیر دوتا مامان بیکاره ک فکر جیب مردمو نمیکنه سفارش میدن عزیزان همه اینقدر بیارید پول روهم بزاریم

بی درک از شرایط وخیم همه... 

معلم بچه های ما یه متن گذاشته تو گروه که هیچ‌کس حق نداره پول جمع کنه برای روز معلم و هیچ‌کس هم هدیه نیاره عوضش هرکسی دوست داره خوراکی بیاره باهم جشن بگیرن

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بهش بگو پولو برگردونن و به اولیا هم بگو که این کار بدون رضایت و اطلاع شما انجام شده

از اینکه معلم خوبی برای بچه ها هستید ممنونم🌼✨️

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟

کار نماینده ی مادرها بی نهایت زشت است.

گروه تشکیل میده تصاویر فیش واریزی بچه ها  را توی گروه میزاره 

تا اونی که پول نداده از خجالت آب  بشه

چقدر دلم می سوزه این آخر سالی معلم از چشم بچه ها بیفته

😔😔😔😔😔😔

به دانش آموز ها بگو کادو نمیخوام

۸سالشونه متوجه نیستن،بگم نمیخوام میرن اجبار میکنن که حتما باید کادو بگیری

بهتره یا بانماینده صحبت کنم یا کلا اون روز نرم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

ی پیام قشنگ بنویس بگو مامانی عزیزم من خبردار شدم پول جمع کردید

خیلی ممنونم که این لطف و بهم کردین و برام ارزش قائل شدید 

از بچه های گلتون هم ممنونم

اما بخاطر شرایط نابسامان اقتصادی ،دلم نمیاد فشاری رو دوش شما بشم دوستان عزیز. 

من با کمال احترام و تشکر  قدر دانی از همه ی شما، محبتتونو در دلم نگه میدارم اما کادو و جشنی قبول نمیکنم... 

و بقیش خودت بنویس

دقت هم کردین همیشه تو اولیا دوتا مادر میشه توهمه چی تصمیم میگرن دستور میدن اصلا فکربقیه هم نیستن همیشه خداهم مدرسه ن نمیدونم کلا کاروزندگی ندارن البته اینایی که گفتن بچشم دیدم وگرنه بچه خودم فعلا سن مدرسه رفتنش نرسیده