2777
2789
عنوان

بلاگرا

79 بازدید | 15 پست

بچه ها بلاگری چقد خوبه پول مفت بهت میدن هر چی میخوای میتونی بدون هیچ هزینه ای بدستش بیاری

می‌دونم سخته هر کاری سختی خودشو داره ولی خب فکر کن روزانه چقدر درآمد داری منم دلم میخواد 

یکی از آشنا هامون بلاگر شده محتوا های خوبی می‌زاره همه ازش تعریف می‌کنن هیچ کی بدشو نمیگه منم دلم میخواست مثل اون بودم🥺

۶۰ کا فالور داره هر روز هم تبلیغات داره و تا چند ماه تبلیغاتش رزروه

به نظرت ماهی چقد درآمد داره با اینقدر فالور؟

منم برم تو کارش؟ بهش علاقه دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی اکثرا بلاگرارو مردم دیگه الان دارن دیس میکنن من خودم کم پیش میاد از بلاگری خوشم بیاد خیلییی کم بعضیاشون ک محتوا فان میزارن خوشم میاد مثلا شقایق محمودی رو خیلی دوست دارم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خیلی خوبه یکی مثل سید علی و لادن تو یک سال چه خونه ای خریدنبنظرم بلاگر هم شدی درست حسابی باش نه این ...

ی مشت در پیت سید علی و لادن خدایی هنرشون چیه ک مردم حمایت می‌کنن ازش تنها هنری ک سید علی داره تریاک و بافورع

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نظرم این اگه میخوای کاریو توی سوشال مدیا انجام بدم

سعی کن تاثیر گذار باشی 

مثلا اگه صداتون خوبه با صداتون تولید محتوا کنید 

اگه هنری دارید ازش ویدئو بگیرید آدما به این کار تشویق کنید 

من فکر میکنم بلاگری علاوه بر پولش یه مقدار زندگی آدم مختل میکنه 

حساب کن هرجا میری باید گوشی دستت باشه یا عکس بگیری یا فیلم 

ولی در کل نظرم این سعی کنید تاثیر گذار باشید از این طریق هم بازم بهتون تبلیغ میدن و فقط زندگیتون به نمایش نزارید 

ی مشت در پیت سید علی و لادن خدایی هنرشون چیه ک مردم حمایت می‌کنن ازش تنها هنری ک سید علی داره تریاک ...

والا برو ببین چه خونه ای خریدن طی یک سال 

ملت ما مسخره بازی رو دوس دارن اینا هم دلقک خالص

والا برو ببین چه خونه ای خریدن طی یک سال ملت ما مسخره بازی رو دوس دارن اینا هم دلقک خالص

یعنی حالم ازشون بهم میخوره چندشا بخوره تو سرشون اینقدر کلاهبرداری کردن آدمای کلااهبردار رو تبلیغ کردن 

نظرم این اگه میخوای کاریو توی سوشال مدیا انجام بدمسعی کن تاثیر گذار باشی مثلا اگه صداتون خوبه با صدا ...

یکی از آشنا های ما هم که بلاگر شده محتوا های خوبی می‌زاره هم پول در میاره هم بلاگری می‌کنی و کسی بدشو نمیگه