2777
2789

دیروز بود ساعت ۱ بود زنگ زدم گفت حالم خوب نیس پیام میدم ساعت ۵ پیام دادم گف حالم خوب نیس دعوا کردم با داماد مون پیام میدم شد ۹ شب سه بار و سه تا پیام‌که کجایی چیشده زنگ زدم‌گفتم‌شاید اتفاقی افتاده زنگ اخریه جواب داد دیدم خوابه ساعت ۱۲ خودش یه پیام داد نگران نباش بهت پیام میدم ساعت ۱:۴۵ دقیقه اومده منم جوابشو ندادم یک ساعت بعدش زنگ زده بود تا منو بیدار کنه منم بیدار بودم جواب ندادم شد ساعت ۳ گفتم جان چیزی نگف زنگ زدم دیدم قطع کرد صبح پیام صبح بخیر فرستادم دوساعت بعدش نوشتم بیدار نشدی باز جواب نداد ساعت ۱۲:۳۰ زنگ زدم جواب داد گفتم‌میتونی حرف بزنی پیامک گفت اره بعد خلاصه گفت دعوا کردم و فلان کارو کردم و فلان اتفاق افتاده رو هم ۵ دقیقه حرف نزدیم گفت بهت پیام میدم که دیگه تا الان نه من پیام دادم نه اون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مشکلات خانوادگی بهش غلبه کردهحوصله ندارهمدت دوستی تونم انقدری نیس که بتونه حوصله نداشتن رو کنار ب ...

وقتی اعصابش خراب میشه حوصله نداره الان من چیکار کنم پیام و اینا ندم اصلا؟

بده اما زیاد گیر نده که بیشتر اعصابش خراب شهیکم بعد پیام بده حالشو بپرس و ابراز نگرانی کن

نه امکان نداره دوروزه من پیام میدم بزار اونم یبار پیام بده

2790
2778
2791
2779
2792