2821
2789

بده دست اقایون بشورن. نمیشورنو وقت ندارن  هزینه کنن بیرون بشوره ـتو نشوررر 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شستوشوی اخرت داره ، من پارسال تابستون شستم و امسالم چند روز دیگه میخام بشورم با شاممو تمیز ...

نمیدونم والا خاله م با اینکه خونشون حیاط داره میتونه خودش بشوره فقط شامپو فرش میزنه

نمیدونم والا خاله م با اینکه خونشون حیاط داره میتونه خودش بشوره فقط شامپو فرش میزنه

اه خداییش به دل نمیشینه ، باید فرشو خیس کنی تاید بزنی با فرچه حسابی بسابی و حستبی پارو اب تمیز بره ازش ، الان فرش خالتو اینجوری بشوری فک کنم اب قهوه ای بره ازش 

بیرون دادم احساس میکنم خوب تمیز نشده انگار😕

بیرون فقط سطحی تمیز میشه بعد یه مدت کوتاه تمام چرک و کثافت بالا میزنه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
بیرون دادم احساس میکنم خوب تمیز نشده انگار😕

خوب تمیز شده فکر بیخود نکن 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

2824
2823
2791
2779
2792