2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هر شب که میخوابم بابام میاد بالا سرم میبوستم نازم میکنه سرم پتو میکشه میره .یا صبح جمعه خودش میاد نازم رو میکشه تا پاشم . این لحظات جز بهترین خاطره ها است برام که حس قشنگی رو بهم میده . خدا سایه هیچ پدر مادری رو از سر هیچ بچه ای کم نکنه .

یبار شوهرم قبل از ازدواجمون حدود چهار سال پیش میخواست بهم فیلم بده گفت من دوستم رو میفرستم بیاد از تو هاردت رو بگیره و بیاره تا برات فیلم بریزم چون خودم نمی تونم بیام. گفتم باشه و مشخصات بده. مشخصاتش رو داد. رفتم سر قرار یه اقایی با همون مشخصات جلوم نگه داشت سوار شدم اونم جلو. بعد شروع کردیم به صحبت. گفتم آقای فلانی... بعد گفت اقای فلانی کی باشه؟😐 هیچی دیگه فهمیدم که اشتباه سوار شدم و بعدش کلی هول کردم گفتم تورو خدا اقا نگه دار من اشتباه سوار شدم من از این ادما نیستم😂 مرده هم از اون ادمای جنتلمن بود از شانسم. از خنده مرده بود و پیاده م کرد. چند دقیقه بعد دیدم خود شوهرم اومد😁 فهمیدم می خواسته منو سورپرایز کنه. براش تعریف کردم و اونم کلی بهم خندید😒

پرسه پاییزیِ ما، مردادِ داغِ دست تو...

شبي ك عقد كردم و ب عشقم رسيدم جز بهترين خاطراتمه😍

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
واقعا جز بهترين خاطراته من وقتي بابام راضي شد بهتر بود چون واقعا شكه شدم

خوشبخت بشي عزيزم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

روز تولدم رفتیم مدینه سال 94.آخرین گروه بودیم بعدش حج عمره نبردن.

خیلی حس خوبی بود روژ تولد مسجدالنبی نشسته باشی.

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه