2777
2789
عنوان

سنگ کلیه نوزاد

176 بازدید | 31 پست

یعنی کسی نیست ک شرایطش مثل من بوده باشه.دخترم ۶ ماهشه کلیه هاش سنگ داره ارثیه اگزالاتش بالاس چی میشه اخرش کلیه هاش و از کار میندازه؟تو رو خدا اگه کسی مثل ما بوده بیاد راهنمایی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سنگ اگزالان مثل اینکه همون کلسیمیه چیزی نیست فقط دستگاه تصفیه آب بخر آب مهمولی بهش نده نمک هم تو ...

اخه میگه ارثیه یعنی تا اخر عمر همراشه گیج شدم دیگه

عه مگه غربالگری نکردید که ببنید ریسکش هست بچه دار نشین فدات شم

من مادرم تنبلی تخمدان داشت منو بدنیا آورد الان خودم هم کیست تخمدان دارم هم بچه دار نشدم و نازا هستم هم انواع بیماریهارو دارم ولی خودش مادرم  سالمه داره زندگی میکنه حالا اونموقع دهه شصت آزمایش مثل الان نبود ولی الان دیگه تکنولوژی بالا رفته چرت واقعا بعضیا بازم اشتباه میکنن.

من مادرم تنبلی تخمدان داشت منو بدنیا آورد الان خودم هم کیست تخمدان دارم هم بچه دار نشدم و نازا هستم ...

اخه ارث من نبوده مادر بزرگ من همینجوری بوده من تا حالا مشکلی نداشتم 

اخه میگه ارثیه یعنی تا اخر عمر همراشه گیج شدم دیگه

مال شوهر منم ارثیه سنگ کلیه داره الان ده دفعه رفته سنگ شکنی هنوزم داره دارو میخوره اسیرشده بنده خدا صدتا دکتر رفت هیچکدوم درست نفهمیدن اذیت شد آخر یه دکتر رفت خوب شد دکترش گفت دستگاه تصفیه آب بگیره و نمک معمولی نخوره نمک دریا استفاده کنه میتونی آب خوردن و اب غذارو براش بجوشونی بزاری گردوغباراش ته نشین بشه به بچت بدی فعلا 

مال شوهر منم ارثیه سنگ کلیه داره الان ده دفعه رفته سنگ شکنی هنوزم داره دارو میخوره اسیرشده بنده خدا ...

من آب مخصوص کودک براش میگیرم از داروخانه اب شیر خشک هم میجوشونم ولی تغییری نکرده

من مادرم تنبلی تخمدان داشت منو بدنیا آورد الان خودم هم کیست تخمدان دارم هم بچه دار نشدم و نازا هستم ...

اره بابا کاشکی همه درک شما رو داشتن. اینجا هم ایرانه کرد ایرانی هم شعورش کمه. اینجا زنو مثه وسیله میبینن اگه بچه نیارع انگار ارزش نداره حالا دور از جون مادر شما. الانو دارم میگم مردای الان شعورشون باز زیاد تر نشده