2777
2789
عنوان

چرا بی محلی میکنه

41 بازدید | 6 پست

با یکی همکلاسی باشید اصلا باهاتون حرف نزنه شما رو مخاطب قرار نده 

مثلا تو یه جمع ۴ نفره با اون دونفر حرف بزنه اصلا باشما حرف نزنه ومخاطب قرارتون نده

اصلا بهش بدی نکردم

علتش چیه بنظرتون

همه هم دختریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور آدما مریض و بدبختن عزیزوم 😂 

خب میتونی ازش بپرسی بگی مشکلی پیش اومده که بامن سردی و حرف نمیزنی؟ یا کاری کردم که باعث ناراحتیت شده؟ شاید واقعا پشت سرت چیزایی گفته باشن که باعث شده باشه از تو بد برده باشه اول مطمئن شو از این قضیه اگه چیزی بود خب درستش کن اگه نه برین دهنش ولش کن حالا حرف زدن یا نزدن اون خیلی مهم نیست اینجور آدما فقط میخوان بقیه رو اذیت کنن

اینجور آدما مریض و بدبختن عزیزوم 😂 خب میتونی ازش بپرسی بگی مشکلی پیش اومده که بامن سردی و حرف نمیزن ...

آخه من اصلا بهش بدی نکردم

باهاش حرف میزنم جواب میده ولی اصلا محلم نمیزاره 

منم دیگه ولش کردم ولی علت رفتارش عجیبه برام

آخه من اصلا بهش بدی نکردمباهاش حرف میزنم جواب میده ولی اصلا محلم نمیزاره منم دیگه ولش کردم ولی علت ر ...

از اون لحاظ که شما بدی نکردی که درسته ولی گفتم شاید کسی از تو بد گفته پیشش ولی اگه میدونی چیزی نیست باید بگم به کتفت بگیر و توعم محلش نذار