2789
عنوان

عاشق شدم

227 بازدید | 27 پست

2ساله شدید وابسته ش شدم، پارسال به مدت 3 4 ماه باهم بوديم ولی دیدم کنکور دارم و درسم خوبه و هدف دارم باهاش دعوا کرذم که کات کنیم ولی هنوز عین سگ عاشقشم و مدام تو خیالات باهامه... خودم 19 سالمه الان اون 25..امشب دیدمش دلم لرزید! اشپزه تو رستوران کار میکنه، خونه نداره.. ماشین نداره... دیپلمه، مامانم نمیدم بهش... خیلی دوست دارم بهش بگم میخوامش اما میترسم.. عین سگ پشیمون باهاش بودم... ولی عاشقشم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق شدم رفت دیوونتم بارونیم طوفانیم ویرونتم
♪♪♫♫♪♪♯عاشق شدم رفت بد حالیه هر شب تو دستم جای دستات خالیه♪♪♫♫♪♪♯
سر رو شونه چشم بسته خنده های بی بهونه
هی نگام کن شر و شیطون زیر چشمی دلبرونه
دل دلای نوجوونی عشق اول صاف و ساده

♪♪♫♫♪♪♯ حامد همایون ♪♪♫♫♪♪♯
کوچه پس کوچه ی شهرو گز کنیم پای پیاده
چیکه چیکه نم نمک رو گونه هات قطره قطره داره بارون میزنه
این هوا جون میده واسه عاشقی وقتی بارون توی تهرون میزنه
♪♪♫♫♪♪♯وا کنی دستو ببندی چشمتو چنتا آهنگ قدیمی از بری♪♪♫♫♪♪♯

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

عاشق چیشی دقیقا؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اونم سنش کمه دیگه برای داشتن این چیزایی که گفتی اگه مردش هستی برگرد بهش و دوتایی زندگیتونو بسازید ولی اگه میخوای چند سال بعد بگی جوونیم و پای یه آدم بی پول تلف کردم و حرص و جوش بخوری بیخیالش توکه یبار ازش گذشتی سختیشو کشیدی