01world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4465 عنوان واکنشتون چیه به این فضولا 81 بازدید | 7 پست بچه ها واقعا شرایط عجیبیه من جایی که هستم خییییلی فضولن همش سرشون جاییکه نباید باشه بعد همش نمیدونم از کجا امار زندگیم میگیرن غیر مستقیم تیکه میپرونن که یعنی میدونیم واقعا حرصم میگیره و میدون از چه طریق امار میگیرن بنظرتون چیکا کنم 1404/02/02 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
01world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4465 نمیدونم اعتقاد دارین یا نه ولی اینجایی که هستم برای سرما خوردگی هم میرن دعانویس میدونم از اون طریق امارمو میگیرن
___goliiii___ عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1512 تا وقتی خودت نگی ،نمیتونن مطمئن بشن .منم دقیقا همچین شرایطی داشتم وقتی میپرسیدن مثلا شما که فلان کارو میکنید ،مگه نه؟میگفتم نه،اصلا .طرف شوکه میشد فکر میکرد منبع اطلاعاتش غلطه بعد از یه مدت هم خسته میشد اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .
01world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4465 تا وقتی خودت نگی ،نمیتونن مطمئن بشن .منم دقیقا همچین شرایطی داشتم وقتی میپرسیدن مثلا شما که فلان کار ... یعنی ببخشید امار سرویس رفتنمم دارن خودم هیچی نمیگم ولی نگاه حسود و پر از نفرتشون حالمو بد میکنه
___goliiii___ عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 1512 یعنی ببخشید امار سرویس رفتنمم دارن خودم هیچی نمیگم ولی نگاه حسود و پر از نفرتشون حالمو بد میکنه درک میکنم ، من چند بار رک گفتم اجازه نمیدم کسی توی زندگیم دخالت کنه چون رفت و آمدم کم بود آمار زندگیم حسابی از دستشون در رفت اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .
01world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4465 به کتفت! محل نده مثل زامبی دورمو گرفتن مجبورم یه مدت تحملشون کنم دلیل کارشونو نمیدونم واقعا
01world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4465 درک میکنم ، من چند بار رک گفتم اجازه نمیدم کسی توی زندگیم دخالت کنه چون رفت و آمدم کم بود آمار زندگی ... امیدوارم اینام دست از سر من بردارن اه چندشای عوضی مثل حیوون تو دست و پا میلولن