2777
2789
عنوان

مدرسه نخبگان زندگی اسلامشهر

1406 بازدید | 15 پست

سلام وقتتون بخیر دخترمن تو این مدرسه نخبگان زندگی اسلامشهردرس میخونه بایذ قبل عیدتسویه میکردم پیش دبستانیه ولی ب مشکل مالی بدی خوردیم درحدی که حتی ده هزارتومن نداشتیم قبلش اینطوری نبودیم وب مدیریت اطلاع دادیم ک اخراردیبهشت حتماحتما تسویه میکنیم برای روز معلم گیردادن ک اجباره باید بالای500تومن ب بالا کادو بدین منم ب اون نماینده گفتم من شرایطشو ندارم گفت اقای صالحی گفته اجباره باید داده بشه همسرم رفتن اموزش پروزش گفتن ن اجبارنیست اسم دخترمو پرسیدن اینم گفته الان خوداقای صالحی زنگ زده ک من نباید ب شماخدمات میدادم از دی ماه این چ وضع پرداخت شهریه اس گفتم تااخراردیبهشت پرداخت میکنم گفت ن من نمیتونم خدمات بدم گفتم باشه پس دخترمو نمیارم گفت ای خداخیرت بده دارم ازناراحتی دق میکنم چیکارکنم

کلا دانش اموزا با شهریه عزیز میشن شهریه بدی باهات خوبن شهریه ندی میشن دیو دوسر

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد شهریه میدی ؟

واقعا مدرسه نخبگان هست ؟؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

فقط الکی تعریف کردن موقعه ثبت نام چیزای گفتن پیش 15امسال نزدیک70میلیون

واقعا تعریفی نداشت ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه بخدا بماگفتن صندلیا تا شوهس صندلیاش پلاستیک بود گفتن میان وعده میدن ندادن وهزارتاچیزدیگ ازاسترس پ ...

کاش تحقیق میکردی گلم 

یعنی از مدارس عادی بچه درس خون در نمیاد ؟

منم مدرسه عادی درس خوندم شدم مهندس 

سلام میشه خواهش کنم در نهایت نظرتون رو در مورد مدرسه بگید میخوام دخترم رو ثبت نام کنم اما نمیدونم چیکار کنم چون فاصله ی خونمون از مدرسه ام زیاده 

با حرفای شما فکر کردم بیشتر شو اف باشه مدرسشون

ممنون میشم نظرتون بفرمایید

فقط الکی تعریف کردن موقعه ثبت نام چیزای گفتن پیش 15امسال نزدیک70میلیون

این مبلغ هارو از کجا در میارین؟

والا بچه منم تو این مدرسه درس خونده این همه هزینش نشده 

شهریه سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ تازه اعلام شده ۴۵ میلیون

هفتاد از کجا اومد

نه بخدا بماگفتن صندلیا تا شوهس صندلیاش پلاستیک بود گفتن میان وعده میدن ندادن وهزارتاچیزدیگ ازاسترس پ ...

صندلی ها بله تاشو هست اما نه برای بچه پیش دبستانی که اصلا قدش اجازه نمیده به اون صندلی ها

میان وعده هم قرار بود اگر بدن هزینه رو مثل ناهار دریافت کنن

فکر کنم اگر هزینه میان وعده میدادین میگفتیم ۲۰۰ میلیون هزینه مدرسه کردم 

سلام میشه خواهش کنم در نهایت نظرتون رو در مورد مدرسه بگید میخوام دخترم رو ثبت نام کنم اما نمیدونم چی ...

پسر من دوم تو این مدرسه خونده و الان هم برای سوم ثبت نام کردیم 

مدرسه عالی هست 

هیچ هزینه اضافی ازت نمیگیرن برا جشن‌ها 

فقط روز معلم گفتن نفری پانصد 

هزینه ناهار اصلازیاد نمیگیرن قیمت تمام شدهمحاسبه میشه کیفیت غذا هم عالیه 

این خانم چندتا تاپیک زده فقط برای تخریب این مدرسه 

خدا رو خوش نمیاد زحمات مدیر و کادر رو نادیده گرفت 

همشون عالی هستن 

سلام میشه خواهش کنم در نهایت نظرتون رو در مورد مدرسه بگید میخوام دخترم رو ثبت نام کنم اما نمیدونم چی ...

یه پونصد ازش خواستن بنده خدا قلبش وایساده ، یا مدرسه دخترشو ریجکت کرده ک داره هیت میده یا فقط برا کلاس گذاشتن غیر انتفاعی‌ نوشته 

ماها ک پایه اوا بودیم ، کلن ی ۲۹ اول سال دادیم + هزینه ناهار

پول هیچکدوم از جشن های داخل مدرسه رو از ما نگرفتن ، 

این مدرسه ب شدددت رو اخلاق و رفتار سختگیره ، و دست به اخراجشم‌خوبه ، ب قول خودمون داره الک میکنه و براش خروجی مهمه نه ورودی 

برا همین احتمال میدم ایشونو ریجکت کردن ک چندین تایپیک برای تخریب زدن

وگرنه‌ما ک راضیم خدا هم راضی باشه ازشون