2777
2789
عنوان

بچه سه سالم جون به لبم کرده گریههه

800 بازدید | 74 پست

کاراش خطرناک شده تازگیا میره یه چیزی میزاره زیر پاش میره تو بالکن 😭 الان رفتم گرفتمش 

رفته بودیم مشهد نمیشد نگهش داری من نفس نداشتم دنبالش بدوم سرش شکست 😭 چکار کنم اگه کتک بخوره حداقل از خطر های دیگه جلوگیری میشه ولی بازم گوش نمیده 😭

وای دختر من ۶ماه دیگه داره تا ۳ سال و غیرقابل تحمل شده..

وای ب ۳ سال..

چی بگم خودمم موندم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دختر من ۶ماه دیگه داره تا ۳ سال و غیرقابل تحمل شده..وای ب ۳ سال..چی بگم خودمم موندم

یعنی دختر شما هم این کارای خطر ناکو مبکنه 

تازگیا کارای خیلی خطرناکی میکنه وای 😭

پسر منم سه سالشه دق کرده منووو فحش یادگرفته با تشویق و جایزه و تنبیه هرکاری کردم فراموش کنه نکرده لج ...

این ک میره چیز میزاره زیر پاش خیلی ترسناکه حالم بده 😭

یعنی دختر شما هم این کارای خطر ناکو مبکنه تازگیا کارای خیلی خطرناکی میکنه وای 😭

بله

ی سبد بازی داره میذاره زیر پاش میره چراغ و پنکه رو روشن میکنه یا از رو کابینت چیزی برمیداره. میره از صندلی بالا و بعد روی میز میپره بالا پایین چندبار خورده زمین. رو تختم همینطور.‌ وسیله پرت میکنه اینور اونور و...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه این کارا رو نمیکنه خوشبختانهدر تراس یکسره بسته هست یک دفه باز کرد دعواش کردم دیگه باز نکرد

منم اکثرا دیگه قفل میکنم ولی یه لحظه فکر کردم توی اتاقش داره بازی میکنه یه دفعه بهم خبر دادن رو بالکن وایساده وای خدا 😭

بلهی سبد بازی داره میذاره زیر پاش میره چراغ و پنکه رو روشن میکنه یا از رو کابینت چیزی برمیداره. میره ...

پسر منم ب حرفش نکنم 

وسیله پرت می‌کنه حالا هرچی باشه از اسباب بازی بگیررر 

تا شکستنی و دکوری اینااا

بلهی سبد بازی داره میذاره زیر پاش میره چراغ و پنکه رو روشن میکنه یا از رو کابینت چیزی برمیداره. میره ...

دقیقا همینطوره نمیدونم چرا بچه های الان اینطور شدن یعنی کی عقلش میرسه این کارا رو نمیکنه 

وای خواهر من چاقو برمی‌داشت سه‌سالگیقایم کرده بودیم چاقوها روچهارپایه می‌گذاشت می‌رفت بالای کابینت چ ...

پسر منم بر میداره ولی اینکه میره تو بالکن خیلی وحشتناکه خیلی حالم بد شد

پسر منم ب حرفش نکنم وسیله پرت می‌کنه حالا هرچی باشه از اسباب بازی بگیررر تا شکستنی و دکوری اینااا

انگشت میکنه تو چشمم🫥

تازه اولشه😵

منم اکثرا دیگه قفل میکنم ولی یه لحظه فکر کردم توی اتاقش داره بازی میکنه یه دفعه بهم خبر دادن رو بالک ...

یا خدااا 

مواظبش باشه در تراس قفل کن 

خدای نکرده اتفاقی بیوفته اولین نفر همسرت و خانوادش هستن که خونتو با حرفاشون تو شیشه میکن 

دقیقا همینطوره نمیدونم چرا بچه های الان اینطور شدن یعنی کی عقلش میرسه این کارا رو نمیکنه

شاید تا ۷سالگی🫥