2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست

بایه دخترازیه خانواده چشم ودل سیروبااصالت ازدواج کن.وهمسطح وهم فرهنگ و همزبونت باشه.و ازنظرسنی ازشماکوچیک باشه.تمام حرفات وانتظاراتت تومرحله اول بگو تا شبهه ای تو تصمیم گیریهای طرف مقابل نباشه.و تحقیق کن حسابی.موفق باشی

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
اگر سنتی پسندید که می تونید از خواهر و مادرتون کمک بگیرید کسی در اطرافتون بهتون معرفی کنه اگر هم که ...

دوست دارم خودم همسر آیندم رو انتخاب کنم نه خواهر و مادرم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دهه شصتیا هنوز تو این افکار هستن بعد دهه هشتادیا چنتا بچه دارن بزرگ میکنن.ازدواج کن. الانشم دیره

بخدا ازدواج کردن مهم نیست که اون رابطه زناشویی رو 

استوار و سرپا نگه داشتن مهم هستش 

من دوست دارم تو زندگی از هیچی برای همسرم کم نذارم

سلام برادرمن بهتون حق میدم کاملاالان دختر خوووب خییلی کم و نادرهالبته که پسر خوب هم کمهترستون طبیعیه ...

واقعاً دختری که اصالت و با خانواده باشه 

و اهل زندگی کردن باشه

هیچی تو زندگی براش کم نمیذارم عشق و محبت سیرابش میکنم

سعی میکنم صد خودمو براش بذارم 

دوست دارم خودم همسر آیندم رو انتخاب کنم نه خواهر و مادرم

خب پس باید صبر کنید ببینید شرایط چه طور میشه 

نمی دونم حضورتون رو در اجتماعات بیشتر کنید و دایره روابط رو گسترش بدین احتمال دیدن اون کسی که به دلتون بشینه رو بیشتر می کنه 

به هر حال موفق باشید 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بله متاسفانه خانمها پیشی گرفتن از آقایون

تو مغازه دیگه واقعا شاید باور نکنید هفته ای چند تا شماره 

میندازن که دوست بشیم

تا الان چند تا خانوم متاهل هم پیشنهاد داده که 

براش ابراز تأسف کردم

😞😞😞😞

تو مغازه دیگه واقعا شاید باور نکنید هفته ای چند تا شماره میندازن که دوست بشیمتا الان چند تا خانوم مت ...

خب شما هم الان برای من درخواست دوستی فرستادین کار شما چه فرقی باهمون خانما میکنه

@niniyar لطفا پیگیری کنید

بخدا ازدواج کردن مهم نیست که اون رابطه زناشویی رو استوار و سرپا نگه داشتن مهم هستش من دوست دارم تو ز ...

برو مردک معلوم الحال

برو خودتو سیاه کن

معلوم هم زن داری هم چنتا بچه و اومدی اینجا طعمه پیدا کنی

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بنظرم حسادت در شما پسر هاست ادب داشته باشید راجب خانم ها درست صحبت کنید دیگه ام جواب تو نمیدم حوصله بحث باهات ندارم

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم