2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همینجوریه ولی زمین رو صفر بزنی خیلی تراز منفی بدی برات لحاظ میشه سعی کن درحد ۲۰ درصد بخونی

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

اره همینجوریه ولی زمین رو صفر بزنی خیلی تراز منفی بدی برات لحاظ میشه سعی کن درحد ۲۰ درصد بخونی

خو همون صفر فوقش بزنم....

یعنی خیلی تاثیر داره؟

یعنی یدونه ریاضی بیشتر،بزنم جا هفتا زمین نمی ارزه،بشوره ببره؟

خو همون صفر فوقش بزنم....یعنی خیلی تاثیر داره؟یعنی یدونه ریاضی بیشتر،بزنم جا هفتا زمین نمی ارزه،بشور ...

نه نمیشوره چون وقتی ی درسی رو صفر بزنی تراز منفی برات لحاظ میشه 

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

زمین اصلا لیاقت اینکه ریاضیو از دست بدی براش نداره فک کنم زمینو 100 هم بزنی ارزشش اندازه 5 6 تا سوال ...

صد زمین اندازه یدونه سوال زیسته ضریبش

از لحاظ تراز میگم ، میخوام ببینم چطور حساب میشه

عجب...بنظرم اگه کلیپ ده تا کنکور زمین اخیرو ببینم با همونا میتونم بیست،درصد بزنم؟

نه واقعا

چون زمین یکم مفهومی

نکته و تست همدانی رو ببین ب راحتی میتونی بالای ۵۰ بزنی

صد زمین اندازه یدونه سوال زیسته ضریبشاز لحاظ تراز میگم ، میخوام ببینم چطور حساب میشه

خو دیگه 

میخوای ریاضیو ول کنی

نمیگم زمین نزن

اما ریاضیو ول نکن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

نه واقعاچون زمین یکم مفهومینکته و تست همدانی رو ببین ب راحتی میتونی بالای ۵۰ بزنی

یعنی تو اون بین سوالی نیست تکرار بشه یا حل کردنی باشه بشه زد؟

اخه وقت ندارم ده روز دیگه کنکوره