2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

70 بازدید | 7 پست

یه روی کاملا جدی و سرد و خشک دارم یه روی کاملا لوس و بغلی....

انگار بزرگ شدم ولی کوچیکم هنوز یعنی نمی‌فهمم ...

ناراحتم استمرار ندارم یه چیزی رو ادامه نمیدم ...

از هیچ چی راضی نیستم داعم در حال فرارم میخوابم که درس نخونم بیرون میرم که از خونه فرار کنم هیچ وقت تو زندگیم از هیچی لذت نبردم ...

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

مامان بابات چیزی نمیگن؟ نظرشون در مورد اینکه وضعیت خرابی داری و درس نمیخونی چیه؟

میتونی با مشاوره هم درمیون بزاری

اطلاعاتم زیاده و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

مامان بابات چیزی نمیگن؟ نظرشون در مورد اینکه وضعیت خرابی داری و درس نمیخونی چیه؟میتونی با مشاوره هم ...

مامان بابا همش کارن چی بگن بنده خدا ها اونا هم میگن بخون مشاور تحصیلی هم دارم

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بابا همش کارن چی بگن بنده خدا ها اونا هم میگن بخون مشاور تحصیلی هم دارم

خیلی دوست دارم ی بمب بخوره به آموزش و پرورش راحت بشیم

درس رو که درست به این نسل یاد نمیدن معلمای این نسل اکثرا، مدرسه شونم امکانات نداره

تازه باعث خراب کردن احساسات هم میشه، خودم به عنوان مرد طبیعتا ما مردا بیشتر در مکانی مثل مدرسه زجر کشیدیم

اطلاعاتم زیاده و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

خیلی دوست دارم ی بمب بخوره به آموزش و پرورش راحت بشیمدرس رو که درست به این نسل یاد نمیدن معلمای این ...

من که هیچ حسی ندارم مثل مرده میمونم

یه چیزی بهت میگم خیلی تاثیر داره الکی ازنظرم ردنشو،برای خودت هدف تعیین کن مثلاً بگو من باید حتما امسال معدل بالا قبول شم یا مثلاً امسال باید این کار و انجام بدم ، اول اهداف کوتاه مدت برای خودت تعیین کن مثلاً بگو من باید تا چندروز دیگه فلان چیز و بدست بیارم,یا فلان هنر ویادبگیرم، زندگی بدون هدف هیچ هیجانی نداره همش احساس خستگی وبی حوصلگی داری ولی وقتی هدف داری هیجان داری اون کارو حتما انجام بدی ،این حرفا رو براساس تجربه شخصی بهت میگم من توسن تو همین طور بی انگیزه بودم ولی الان چندتا هدف دارم مثلاً حفظ قرآن ،گواهینامه گرفتن، تو هم امتحان کن. امیدوارم خوشحال وشادباشی همیشه ❤️❤️❤️.

یه چیزی بهت میگم خیلی تاثیر داره الکی ازنظرم ردنشو،برای خودت هدف تعیین کن مثلاً بگو من باید حتما امس ...

باشه حتما مرسی ازت💖