بچه ها از اینهمه دوغ و توهین تاپیکای خیانت از خاله زنک ها....دیگ خسته شدم! دیگه میخوام برم..
برم بخوابم 😂خستگیم که در رفت فردا صبح دوباره میام
تاپیک سرکاری دیگه نبببببوود؟؟؟ دارم میخوابمااا
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
نه😐من همون مونا78 نامعروفم که عَقده ...میش دانشگاهیه.... اسم شوشوش زانیاره...همه لهش میگن چرا زود ش ...
اهان!خوشبختم دوستم💖💖💖الان یادم افتاد اون77بود تا خود صبحم تو تاپیکا میگشت😁😁
من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
نه😐من همون مونا78 نامعروفم که عَقده ...میش دانشگاهیه.... اسم شوشوش زانیاره...همه لهش میگن چرا زود ش ...
منم 78ام دخمل یکساله هم دارم اگه تو زود شوور کردی من چه کردم پس😉😉😉
من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
دوغ چیه امروز اندازه یه الاغِ کاری فقط کار کردمو خسته شدم حمومم رفتم دیگه هیچی...بی حسم😂
منم 78ام دخمل یکساله هم دارم اگه تو زود شوور کردی من چه کردم پس😉😉😉
تو ترکوندی عشقم😘خذا اون نینی اوچولوتم برات نگه داره....بنظر من سن توی ازدواج اصلا مهم نیست اگه عقل کامل باسه
تو ترکوندی عشقم😘خذا اون نینی اوچولوتم برات نگه داره....بنظر من سن توی ازدواج اصلا مهم نیست اگه عقل ...
من عقلم دوماهه کامل شده هنوز اونم کامل نبود اخه😅😅
با دمپایی ابری خیس پریدمتو تاپیکت که سیاه و کبودت کنم 😬😬شانس اوردی پست اول گفتی😩😩😧
مگه منو میشناسی؟فک کنم توهم با مونا7خ اشتباه گرفتی
ای منا 77 شیرمو حرومت کردم😂هیچکی منو بخاطر خودم نمیخواد همه منو بخاطر تو میخوان
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
مگه منو میشناسی؟فک کنم توهم با مونا7خ اشتباه گرفتی ای منا 77 شیرمو حرومت کردم😂هیچکی منو بخاطر خودم ...
تو هم خوبی عچقم من از چند دقیقه پیش به خاطر خودت میخوامت😍😍😍😍
دور از جون. خودت اول تاپیک نوشتی خسته شدم از این همه دوغ!!! یه همچین آدم دقیق و ریز بینی ام من.
خخخخخخخ خسته شدم از اینهمه ماست از اینهمه شیر از اینهمه تشت....از این همه پای پشمالو