2777
2789
عنوان

من دارم میرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 73 پست
نه😐من همون مونا78 نامعروفم که عَقده ...میش دانشگاهیه.... اسم شوشوش زانیاره...همه لهش میگن چرا زود ش ...

اهان!خوشبختم دوستم💖💖💖الان یادم افتاد اون77بود تا خود صبحم تو تاپیکا میگشت😁😁

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
فکر کردم متوجه میشی شوخی میکنم. 😐😐😐😐

شوخیدم بقران.... میخواستم مسخره بازیمو موجه حلوه بدم😇😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه😐من همون مونا78 نامعروفم که عَقده ...میش دانشگاهیه.... اسم شوشوش زانیاره...همه لهش میگن چرا زود ش ...

منم 78ام دخمل یکساله هم دارم اگه تو زود شوور کردی من چه کردم پس😉😉😉

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
بعدشم خو کمتر دوغ بخور.😂😂😂

دوغ چیه امروز اندازه یه الاغِ کاری فقط کار کردمو خسته شدم حمومم رفتم دیگه هیچی...بی حسم😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
منم 78ام دخمل یکساله هم دارم اگه تو زود شوور کردی من چه کردم پس😉😉😉

تو ترکوندی عشقم😘خذا اون نینی اوچولوتم برات نگه داره....بنظر من سن توی ازدواج اصلا مهم نیست اگه عقل کامل باسه

دوغ چیه امروز اندازه یه الاغِ کاری فقط کار کردمو خسته شدم حمومم رفتم دیگه هیچی...بی حسم😂

دور از جون. خودت اول تاپیک نوشتی خسته شدم از این همه دوغ!!! یه همچین آدم دقیق و ریز بینی ام من.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
تو ترکوندی عشقم😘خذا اون نینی اوچولوتم برات نگه داره....بنظر من سن توی ازدواج اصلا مهم نیست اگه عقل ...

من عقلم دوماهه کامل شده هنوز اونم کامل نبود اخه😅😅

با دمپایی ابری خیس پریدم‌تو تاپیکت که سیاه و کبودت کنم 😬😬شانس اوردی پست اول گفتی😩😩😧

مگه منو میشناسی؟فک کنم توهم با مونا7خ اشتباه گرفتی

ای منا 77 شیرمو حرومت کردم😂هیچکی منو بخاطر خودم نمیخواد همه منو بخاطر تو میخوان

ایششششش چرا نمیری راحت شیم یکی کمتر جا بیشتر😂😂😂😂😂

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
مگه منو میشناسی؟فک کنم توهم با مونا7خ اشتباه گرفتی ای منا 77 شیرمو حرومت کردم😂هیچکی منو بخاطر خودم ...

تو هم خوبی عچقم من از چند دقیقه پیش به خاطر خودت میخوامت😍😍😍😍

دور از جون. خودت اول تاپیک نوشتی خسته شدم از این همه دوغ!!! یه همچین آدم دقیق و ریز بینی ام من.

خخخخخخخ خسته شدم از اینهمه ماست از اینهمه شیر از اینهمه تشت....از این همه پای پشمالو