2777
2789
عنوان

من دارم میرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 73 پست

نمکاتو بذار توو تاپیکای مردم بریز. حیفه همه رو اینجا هدر بدی. والا. 😁😁😁

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ببخشید اینجا لینک گذاشتم خودم اصلا خوشم نمیاد ولی دیدم بچه باحالی هستی گذاشتم  -

خواهش میکنم عزیزم راحت باش

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای باز من گول خوردم😑خدا خفت نکنه😠😞

من عنوان تاپیکو دیدم فکر کردم همینه حدسم بود یا میره دشوری یا میره بخوابه

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
وای قلبم وایساد😲😲😲 خداروشکر ک دروغ بود رفتنت

واقعا منو دوس داری یا داری مسخرم میکنی😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
من عنوان تاپیکو دیدم فکر کردم همینه حدسم بود یا میره دشوری یا میره بخوابه

من نفهمیدم😖

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

تو همون مونا78 معروفی?دوست مونای پاییزی همون که کاریکاتور میکشید?اهل کرمان بود

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
من نفهمیدم😖

💖💖💖💖💖

نمکاتو بذار توو تاپیکای مردم بریز. حیفه همه رو اینجا هدر بدی. والا. 😁😁😁

خودت بگو...این تاپیک سرکاری بدتره یا نارگیل؟ یا داستان زندگی؟ یا اون خانومه که فحش ک دار میداد تو تاپیکک😐😰

من گفتم اینجور هم یه تنفسی میکنید هم من شب بخیر میگم یه وقت منتظرم نباشید😎

تو همون مونا78 معروفی?دوست مونای پاییزی همون که کاریکاتور میکشید?اهل کرمان بود

نه😐من همون مونا78 نامعروفم که عَقده ...میش دانشگاهیه.... اسم شوشوش زانیاره...همه لهش میگن چرا زود شوور کردی

خودت بگو...این تاپیک سرکاری بدتره یا نارگیل؟ یا داستان زندگی؟ یا اون خانومه که فحش ک دار میداد تو تا ...

فکر کردم متوجه میشی شوخی میکنم. 😐😐😐😐

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عبضی

اگه شمارمو داشتی تو مخاطبات اسمم عبضی بود😂😂هروقت منو میبینی میگی