بچه ها از اینهمه دوغ و توهین تاپیکای خیانت از خاله زنک ها....دیگ خسته شدم! دیگه میخوام برم..
برم بخوابم 😂خستگیم که در رفت فردا صبح دوباره میام
تاپیک سرکاری دیگه نبببببوود؟؟؟ دارم میخوابمااا
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
من عنوان تاپیکو دیدم فکر کردم همینه حدسم بود یا میره دشوری یا میره بخوابه
من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
من عنوان تاپیکو دیدم فکر کردم همینه حدسم بود یا میره دشوری یا میره بخوابه
من نفهمیدم😖
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
تو همون مونا78 معروفی?دوست مونای پاییزی همون که کاریکاتور میکشید?اهل کرمان بود
من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
نمکاتو بذار توو تاپیکای مردم بریز. حیفه همه رو اینجا هدر بدی. والا. 😁😁😁
خودت بگو...این تاپیک سرکاری بدتره یا نارگیل؟ یا داستان زندگی؟ یا اون خانومه که فحش ک دار میداد تو تاپیکک😐😰
من گفتم اینجور هم یه تنفسی میکنید هم من شب بخیر میگم یه وقت منتظرم نباشید😎
تو همون مونا78 معروفی?دوست مونای پاییزی همون که کاریکاتور میکشید?اهل کرمان بود
نه😐من همون مونا78 نامعروفم که عَقده ...میش دانشگاهیه.... اسم شوشوش زانیاره...همه لهش میگن چرا زود شوور کردی