2777
2789
عنوان

خونریزی خیلی شدید دارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
عزیزم اگ گوجه سبز(الوچه)و از این چیزا خوردی ب خاطر همونه دل دردت

من یه دفعه سنم کم بود دوغ خوردم تا صبح از درد مثل مار به خودم میپیچیدم

بعد اون فهمیدم که حتی نزدیک پریود هم نباید چیزای سرد خورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واسه من تا هفت روز همینه خیلی شدیدع ببخشید اینو میگم ولی لخته لخته هم هست

اون لخته ها دیواره رحمته 

اگ همیشه پریودت انقد شدیده برو سونو

من تو پریودم اویشن دم میکردم میخوردم دل دردم اروم میشد اما خونریزیم انقد زیاد بود ک فشارم میفتاد بعدها فهمیدم ب خاطر اویشن بود

الان دیگ اویشن دم نمیدم بخورم خونریزیم دوروز اوله از روز سوم کمتر و لکه اس تقریبا

شما فکرکن ببین شاید تو پریودی یچی گیاهی یا قرصی میخوری ک خونریزیت بیشتر میکنه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

اون لخته ها دیواره رحمته اگ همیشه پریودت انقد شدیده برو سونومن تو پریودم اویشن دم میکردم میخوردم دل ...

نه اصلا واسه من همیشه همینجوریه

نی نی یار تورو جان جدت نترکون با شماره مامانه دوسپسرم اومدم:)))
من یه دفعه سنم کم بود دوغ خوردم تا صبح از درد مثل مار به خودم میپیچیدمبعد اون فهمیدم که حتی نزدیک پر ...

اره منم حتی تو پریودم اب سرد نشسته میخورم یا ظرف نمیشورم چون دستم زیاد تو اب باشه دل درد میشم

دوسه روز اول مراعات میکنم 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

نه اصلا واسه من همیشه همینجوریه

شما ی سونو برو اگ طوریت نبود فکرکنم مدلته اخه زن همسایمونم مث شماس انقد خونریزی داره ک دوسه تا نوار میزاره یا پارچه میزاره ازبس شدیده بازم خودشو خراب میکنه

ویتامین باعث خون ریزی میشه؟

زیادیششش اره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عه من همزمان با پریودیم

موقع پریودی ننداز بدتر میشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792