2821
2789

من چندین بار انجام دادم نه ریزش مو نداشتم

اوایل فقط تقویتی الان دیگه صافی و تقویتی و با هم انجام میدم هر ۶ ماه 

برای موهای من که همیشه دکلره ست خیلی خوبه چون اولاپلکس هم انجام دادم خوب نبود

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چندین بار انجام دادم نه ریزش مو نداشتم اوایل فقط تقویتی الان دیگه صافی و تقویتی و با هم انجام می ...

چه مدت صاف میمونه؟زیاد انجام نده سرطانزاس واقعا خطرناکه 

بچه ها من رفتم سالن ساچلی تو فرمانیه 

موهامو کراتین کردم خیای خیلی عالی شد آخه موهام در اثر دکلره سوخته بود و خورد میشد،الان هم احیا شده هم صاف صاف

الان تخفیف هم گذاشتن هرکی خواست بگه معرفی کنم بهش،خیلی ارزون دراومد.البته اگر بیشترم میشد ارزششو داشت

من سال هاست که موهامو کراتین میکنم چون گرمای سشوار و اتو مو رو نابود میکنه . اگر مواد اصل و ترجیحا ارگانیک باشه اصلا نه ریزش و نه مشکلی میاره .من تقریبا هر 8 ماه کراتین میکنم سه دفعه آخر هم مرکز کراتین الماس رویال که تو خیابون فرشته است  انجام دادم و خیلی راضیم .البته بعد از کراتین باید به موهاتون ماسک بزنید و کلا کمتر رنگ و دکلره کنید بیشترم میمونه. من موهامو رنگ میکنم امه رنگ هم ارگانیک میگم برام بزارن.

من دوماه پیش انجام دادم موهام بلنده خیییلی راضی هستم ریزش مو نسبت به قبل کمترهم شده و نگهداریش راحتتر و زیبایش هم بیشتر

با مواد برزیلی انجام دادم یکی از اشناهام ک ارایشگره انجام دادم ۱/۱۰۰ هم هزینش شد

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز