2777
2789
عنوان

بازیگری

125 بازدید | 14 پست

سلام من رشته م انسانیه ولی میخام سال بعد کنارش هنر هم شرکت کنم 

میتونم از طریق کنکور رشته هنر برم و بازیگر شم رتبه خوبی بیارم واسه دانشگاه 

علاقه خاصی دارم

به جای هزینه دانشگاه کلاساش شرکت کن پیشرفتت بیشتره

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهری ک توش هستم محدوده بنظرم تنها طریقه از طریق درس خونده

درس هم بخونی باز باید کلاس بری وگرنه پیشرفت نمیکنی

هر چی زود تر بری کلاس جلو تری

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

ای خدا من چ گناهی کردم تو این شهر بدنیا اومدم 😭😭

دانشگاهت بیوفته یه شهر دیگه خانوادت موافقت میکنن بری؟

چرا موافقت نکنن اصن تهران قبول شم

خب اگه از نظر مالی مشکل نداری هر جا دانشجو شدی کلاسا رو برو و تئاتر دانشگاه شرکت کن پیشرفت میکنی 

اکثر بازیگرای معروف از تئاتر شروع کردن

به کمک خدا قبول شدم میرم

موفق باشی عزیزم