ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا ؟ بهم امروز گفت بیا پیج هات رو پاک کن ، از پیج من استفاده کن 😐
اصلا نکن این کارو، هر شخصی حتی متاهل نیاز داره به حریم خصوصی برای افکار شخصی خودش. قرار نیست ادم همه چیزشو با شوهر یا زنش مشترک بشه چون ازدواج کرده، هر کسی افکار و علایق خودشو داره
من که ندارم اصلا و ایدا هم از فضاش خوشم نمیاد. همسرم میگه بنصب. مبگم حوصلش نیست
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
عه چه خوب حالا چرا؟منم دلم میخواد بعد عقد از فضای مجازی خارج شم ولی یک سری کارهام مربوط به اینستاگرا ...
پیج جفتمون بالا بود و فعال بودیم.دوس داشتیم مشکلی پیش نیاد کسی پیام نده مزاحم بشه.این روزا هر خری میرسه یه دایرکت میده یه چرتی بگه همین چیزای کوجیک باعث بحث میشه واس همین.ما هم مجازیو بخاطر ارتباط با هم داشتیم وقتی ک ازدواج کردیم دیگه دلیلی نداشت چیزیو با غریبه ب اشتراک بزاریم.خدارو شکر ۳ ساله پاک کردیم نه ازمون کم شده نه مشکلی هست