2777
2789
عنوان

کسی از نزدیکانش دوقطبی هست اینجا

169 بازدید | 23 پست

من پدرم دوقطبیه یهو خیلی عصبانی پرخاشگر میشه تمام اتفاقات تلخ گذشته میاد تو ذهنش از همه کینه میگیره حتی ممکنه بشون پیام بده دعوا کنه کسی دارید اینجوری بوده باشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما کل طایفمون دو قطبیه 😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یکماهه دپاکین نصف کرده

فقط دپاکین ؟ مجدد ببرید پیش دکتر این علائم باید کنترل بشود اگر هنوز هست تنظیم دارو میخاد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
فقط دپاکین ؟ مجدد ببرید پیش دکتر این علائم باید کنترل بشود اگر هنوز هست تنظیم دارو میخاد

دپاکین ترانکوپین میخوره الانم دکتر برا خشمش پرفنازین بش داده . اگ مرتب بخوره دیگه علایم برنمیگردن خیلی باعث ابرو ریزیه 

دپاکین ترانکوپین میخوره الانم دکتر برا خشمش پرفنازین بش داده . اگ مرتب بخوره دیگه علایم برنمیگردن خی ...

بله مرتب بخورد کنترل میشه تو این بیماری تحت نطر بودن و مصرف مرتب دارو خیلی مهم 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
خب راست میگه، چرا بهت برمیخوره؟ منظورش کلی هست نه پدر شما

چون این بیماری ژنتیکیه و به فرزند منتقل میشه و اون بچه بیگناه مبتلا به این بیماری میشه که درمان نداره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.