2777
2789
عنوان

در موردم دچار سوتفاهم شده

93 بازدید | 5 پست

من از همسرم چندین ساله جدا شدم و با پسرم تنها زندگی میکنم.معلم پسرم مجرده و سن بالا.من بخاطر مشکلات پسرم تو مدرسه یا درسی چندین بار مجبور شدم تو با معلم پسرم صحبت کنم اونم کاملا مودبانه و سنگین.حتی چندبار تو صحبت هام گفتم شما جای برادر بزرگتر من هستید منظورم این بود فک نکنی چون من جدا شدم خدای نکرده از حرف زدن با شما نیت دیگه ای دارم.بعد کم کم متوجه تغییر رفتارش شدم از من فرار میکنه خیلی دچار سوتفاهم شده فک میکنه من عاشقش شدم چند بار از اول سال رفتم مدرسه .در حالیکه من اینقد بدبختی دارم اصلا به این چیزا فکر نمیکنم .شب عید پسرم مجبورم کرد مامان توروخدا ب آقا معلم تبریک بگیم منم گفتم ولش کن مهم نیس اون غریبس زشته هر کار کردم راضی نشد آخرش مودبانه تبریک گفتیم حتی ب زبون پسرم نوشتم ۱هفته گذشت سین نزد منم ناراحت شدم پاک کردم الان خیلی اعصابم خرده از اینکه چرا در موردم فکر بد کرده در حالیکه من همچین شخصیت سبکی ندارم سر نمازم کلی گریه کردم چرا هر کی جدا میشه ادما در موردش زود قضاوت میکنن ولی آروم نشدم😭😭😭

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بهش فکر نکن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

عزیزم چون میخوای خودتو جوری جلوه ندی که کسی فکر بد درموردت نکنه بدتر خودتو ضایع می‌کنی عزیزم یعنی ناخواسته اون حست رو می‌فهمه 

عادی رفتار کن هیچکس هیچ فکری درموردت نمیکنه 

چرا خودتو اذیت می‌کنی جدا شدی که شدی هرکس هرجور میخواد فکر کنه تو طبیعی رفتار کن نه نیازی هست که بگی جای برادرم هستی نه هیچی خیلیییی عادی انگار کن متاهلی 

خدایا شکرت بابت تموم وقتایی که صدام در نیومد اما تو شنیدی❄️🫠