بچه ها دیروز از خواب بیدار شدم،حالت تهوع داشتیم.بعد قرار بود برم لباس بخرم برا خودم،چون آخر هفته میخوایم بریم سفر و دیگه وقت نداشتم.
با همون وضع رفتیم خرید و تا حدود ۴عصر بیرون بودیم.
اینجاشو ببین چجوری مسموم شدم😑
همیشه از فستفود سالانی ساندویچ سرد میخریدیم،دیروزم گفتیم با اسنپ بزنیم تا برسیم اونجا و تحویل بگیریم،سفارش دادم،پرداخت کردم،یهو به گوشیم زنگ زدن،یه صدای ضبط شده که سفارش شما لغو شد،مبلغی که پرداخت کردید به کیف پول عودت داده شد!
ما موندیم بیغذا😭
من که خدا اون لحظه ازم رو برگردوند به شوهرم گفتم پس برو یه ساندویچ سرد از سوپری بخری،بخوریم تا برسیم خونه،الان تایم ناهار نیست..
ساندویچه رو خوردم و سر درد شروع شد،معده درد شروع شد،یهو یه چیزی هی تو دلم پیچیییید...
با اینحال،رفتم چند تا شلوار هم پرو کردم و یکی خریدم🤭چه جون سگی ام من😂
خلاصه وقتی اومدم خونه دیگه آشفته و سراسیمه بودم با سردردی که داشت مغزمو میپوکوند.
از ۷غروب تا ۱۰ شب سه بار بالا اوردم و اون ساندویچ لعنتی بود😭
دوباره بعدش دیدم سراسیمه ام،دیدین وقتی میخوای بیاری بالا و نمیشه؟؟
بدنم یخ کرده بود،گرم نمیشدم،تا اینکه تسلیم شدم و خواستم برم دکتر،تا لباس پوشیدم دیدم باز تهوع دارم،بازم بالا اوردم...انقدم شدتش زیاد بود،ببخشیدا،از دماغ و دهانم میریخت😭😭
بعدش گفتم اخیش سبک شدم،دیگه دکتر نمیرم..
شوهرمم ۱۲ شب باید میرفت سرکار،بهش اطمینان دادم که خوبم و فرستادمش رفت..
یهو ۲ صبح تب کردم،بیحال شدم،حتی نمیتونستم این پهلو به اون پهلو بشم و انقد مونده بود تا از حال برم.
به مادرشوهرم پیام دادم که مسموم شدم،به دادم برسید😭
طفلی خواب بود،انگار برا نماز بیدار شد پیاممو دید،همون موقع با پدرشوهرم اومدن دنبالن،بردنم درمونگاه و..
الان خیلی بهترم،تهوعم قطع شده،سرگیجه ندارم،البته هنوز چیزی نتونستم بخورم،ولی همین که آروم شدم کافیه..
خواستم بگم اون رستوران سالانی اگه سفارشمو لغو نمیکرد من اینجوری بدبخت نمیشدم🤭😂