2777
2789
عنوان

به پسرا هدیه ندین

351 بازدید | 32 پست

اگه پسری عاشقته و هنو بهت ابراز علاقه نکرده فقط حدس میزنی از رفتارش دوستت داره و عاشقته اگه بهت هدیه داد کادو داد به هر مناسبتی لطفا  جبران نکنین براش چون بهش بر میخوره فک میکنه داری پول هدیه رو بهش بر میگردونی و خیلی بهش بر میخوره  اون از روی علاقه کادو داده  پس لطفا جبران نکن براش 

من اینکارو کردم بهش برنخورد 😅😊

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه پسر چرا باید به من کادو بده؟؟  

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماپسری؟

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

احتمالا تو متوجه نشدی و اون نیومده بهت بگه که من ناراحت شدم

الان باهمیم راجع بهش صحبت هم کردیم نگفت ناراحت شده گفت حدس زدم که نمیخوای مدیون باشی منم گفتم درسته چون بینمون چیزی نبود

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اتفاقا من هر مناسبتی براش گرفتم خیلی هم خوشحال میشد که براش وقت میزارم بهش اهمیت میدم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻