من بودم شوهرم . مامان و باباش . دو تا خواهراش و دوتا برادرارش . مامانش ناهار یه دونه تن ماهی گذاشت با برنج . من فقط نگاش کردم روم نشد ازش بردارم. تن ماهی رو باز کرد هپون جوری گذاشت وسط سفره . پولدارم هستن . یه تیکه اندازه مورچه برداشتم طعمشم نفهمیدم . پلو خالی خوردم ب شوهرم گفتم میگه ن کم نیس
۳ نفر باشیم ۲ تا۴ تا آدم بزرگ ۳ تا میخاد من همیشه دخترام چون دوست دارن باید زیاد باشهجدی ؟ باور نمیک ...
والا . یه دفعه هم قارچ درست کرد . برای شام با پیاز سرخ کردش . من قشنگ متوجه شدم کمه یعنی نهایت ۲۰۰ گرم بود وقتی پخت شد نهایت ۶ قاشق . نفری یه فاشق کوچیک ریخت تو نعلبکی 😶😑 اصلا شرم و خجالت نداره من ک روم نمیشه این کارا
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰