2777
2789
عنوان

من شک دارم

123 بازدید | 10 پست

به وجود خدا شک دارم من الان دیگه اون پسر برام مهم نیست ولی ناراحتم که چرا 2سال از عمر من به نابودی کشیده شد اگه خدا خدا بود براش کاری داشت من به اون پسر برسم این ناعادلانه بود که من 20ساله اینجوری بمیرم تو غم و زن اون پسر 

دیگه هیچ وقت نمی تونم نماز بخونم راستش یا خدایی وجود نداره یا اگه هست خیلی بی رحمه که اون همه التماس منو ندیده اون که از عشق من خبر داشت چرا باعث شد کل زندگی من به فنا بره 

راستش دارم به پوچی و نابودی مطلق میرسم 

نمیتونم درک کنم که این همه درد بی دلیلی که کشیدم سر چی بود نمیتونم دلم صاف نمیشه

چرا فکر میکنید که مه رابطه های کات شده باعث نابودی شماست انتخاب خودتون بوده وارد رابطه شدید و تموم شد رفت

چرا حس میکنید پسره نابودت کرده خودت خودتو نابود کردی .. 

نه پسره

Fizyoterapist Türkiye 🫦🇹🇷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا فکر میکنید که مه رابطه های کات شده باعث نابودی شماست انتخاب خودتون بوده وارد رابطه شدید و تموم ش ...

برو بابا رابطه و این مسخره بازیا چیه من تاحالا با کسی نبودم من دارم از عشقی صحبت میکنم که پاکه 

گوش بده به حرفام.....اگه یه بچه یکساله گریه کنه که پفک میخواد تو بهش میدی؟؟ نمیدی! چون مسموم میشه! اون بچه فک میکنه تو ظالم ترین ادم دنیایی ولی تو صلاحشو میخوای!!!اره برای خدا کاری نداره. ولی دختر خوب فک نمیکنی ممکن بود اخلاقتون به هم نخوره؟ یا اصلا به مشکل بر بخوری تو زندگیت و مجبور شی طلاق بگیری؟ اگه طلاق میگرفتی نمیومدی بگی اگه این ازدواج به صلاح من نبود چرا خدا جلوشو نگرفت؟؟؟؟ چشماتو باز کن سرتو کردی زیر برف دو سال عمرتو تباه کردی میخوای بقیشم بکنی؟ مگه نمیگی وقتی قرص میخوردی آروم تر بودی؟ چرا قبول نمیکنی که باید قرص بخوری؟ جات بودم میرفتم سر چاررا گدایی ولی پول قرصامو در می‌آوردم تا خوب شم! تو خودت نمیخوای خوب شی دوس داری ۳۰ سالت بشه و همچنان در حال تاپیک زدن باشی که عشقم از دستم رفت؟ به خودت بیا بس کن!!!!!. این عشق  رو جزوی از مسیرت ببین با خودت بگو ی اتفاق خوب در آینده منتظر منه که لازمه اش این بوده که ازین شکست بگذرم . حالا انتخاب با توعه ! میخوای افسرده بمونی؟ یا برگردی به زندگیت! بسم الله 

ما.. دوباره سبز میشویم🌱

سلام من الان درگیر همچین حسی هستم کسی که میخواستمش اتفاقا یکی از اقوام بود اگه تاپیک آخرم رو بخونی متوجه میشی 

دیشب عقدش بود 

من مُردم تقریبا ، الانم نابودم و دلم پر از غصه است 

نمیدونم چیکار کنم تموم شه این حس 

کلی حس بد تو سینمه 

روز و شبم یکی شده و روی هیچی نمیتونم تمرکز کنم اتفاقا هفته بعد سه تا امتحان مهم دارم 

نمیدونم این حس منو به کجا ببره 

یا تهش سکته میکنم یا فراموش یا ...

ولی خودم باعثش بودم یجورایی با تفکرات بی خود و قول و قرار های پوچ خودم رو گول زدم و تا اینکه آخر سر به این روز افتادم 

گوش بده به حرفام.....اگه یه بچه یکساله گریه کنه که پفک میخواد تو بهش میدی؟؟ نمیدی! چون مسموم میشه! ا ...

حرفات خیلی آرومم کرد دلم نیومد تشکر نکنم مرسی بابتشون 

ولی کاش من یه ذره حالیم میشد