2777
2789
عنوان

من عادیم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست

شوهرمم چپ و راستت میره و میاد میبیمه من بالا میارم میترسه بیچاره ،میگه پس چرا خوب نمیشی ،بزور غذا میاره میگه بخور من درحد دوتا دونه کباب میخورم 

الانم جدیدا از آب بدم میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمم چپ و راستت میره و میاد میبیمه من بالا میارم میترسه بیچاره ،میگه پس چرا خوب نمیشی ،بزور غذا می ...

شوهر من میاد غذا میخوره جلوم بهش میگم چطور میتونی جلوی من اینجوری بشینی غذا بخوری وقتی دلیل این حالت تهوع هام تویی 😂

مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
احتمالا قندتم افت کنهدوغ خیلی برا فشار خوبه اگه میتونی بخور

دوغ هم سردی میاره بدتر حالم بد میشه 

مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
شوهرمم چپ و راستت میره و میاد میبیمه من بالا میارم میترسه بیچاره ،میگه پس چرا خوب نمیشی ،بزور غذا می ...

تجربه اولمونه دوتامون باز من میدونم زن باردار شرایطش چجوری اون براش تازگی داره ،میگه ببرم بزارمت خونه مامانت وقتی من نیستم شب میام میارمت خونه گفتم نمیرم ،اونجام میخوام بالا بیارم