2777
2789
عنوان

من عادیم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست
شوهرم تا دو سرکاره باید بیاد خونه دوباره چهار برگرده وقت نمیکنه من هیچی نمیتونم بخورم فعلا هوس آش رش ...

منم خودم قرمه سبزی میپختم متنفر بودم نمتونستم تا بپزه تحمل کنم بوشو ولی خونه مادرم خیلی دوس داشتم بخورم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودم قرمه سبزی میپختم متنفر بودم نمتونستم تا بپزه تحمل کنم بوشو ولی خونه مادرم خیلی دوس داشتم بخ ...

من مامانم رفته مسافرت نیست مادرشوهرمم هنوز خبر نداره دوست ندارم فعلا به کسی بگم خودمم که اصلا سمت آشپزخونه نمی‌رم 

مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
خدا نکنه مثل من بشی من الان افتضاح حالم یوقت نصفه شبام تا صبح برگردون میکنم

من گرسنه باشم حالت تهوع میگیرم بالا میارم 

میرم یه چیزی بخورم حالم بدتر میشه 

فکرشو بکن دیشب یه تیکه پیتزا رو ده بار گذاشتم و برداشتم تا یک ساعت این یه تیکه تموم شد 🤦🏼‍♀️

من مامانم رفته مسافرت نیست مادرشوهرمم هنوز خبر نداره دوست ندارم فعلا به کسی بگم خودمم که اصلا سمت آش ...

من مادرم فوت شد حتی تولد دوسالگی نوه هاشو ندید

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
یه بار امتحان میکنم

من کباب میگیرم به گفته دکترم لیمو تازه بهش میزنم 

حالم بهتر میشه ولی باز دوباره حالم بد میشه 

دیروز که دکتر بودم ی زن اومده بود ۸ ماهش بود هنوزم تهوع داشت گفتم خدایا من میمیرم مثل این نشم وگرنه بیچاره ام 

من گرسنه باشم حالت تهوع میگیرم بالا میارم میرم یه چیزی بخورم حالم بدتر میشه فکرشو بکن دیشب یه تیکه پ ...

من برنج مثل آهن میمونه نمیتونم بخورم حالم بد میشه 

سیب خیلی خوبه با لیمویی که بریزی رو غذا 

من فشارمم همش ۷ بیاد بالا سرمم بزنم بشه ۹ 

من کباب میگیرم به گفته دکترم لیمو تازه بهش میزنم حالم بهتر میشه ولی باز دوباره حالم بد میشه دیروز که ...

واااای حتی تصورشم تن و بدنم رو میلرزونه 

من برنج مثل آهن میمونه نمیتونم بخورم حالم بد میشه سیب خیلی خوبه با لیمویی که بریزی رو غذا من فشارمم ...

من همیشه خدا فشارم پایینه  

این روزا خیلی دست و پام یخ می‌کنه فک کنم دوباره فشارم همش پایینه