2789
عنوان

راستشو بگم

296 بازدید | 16 پست

ک دلم برات یه ذره شده  دلم برای صدات. لحن حرف زدنت  برای غر غر هات. یهویی زنگ زدنات   شیطنتات  برای خنده هات   تنگ شده.  چند روز دیگه میشه یکسال ک نیستی 💔  امیدوارم این روزام تموم شه

🥺🥺🕊️

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرنمیکردم آقایون هم بعدجداشدن به تاریخ هادقت کنن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

دوست دارم حالت خوب شه ولی واقعیت اینکه لازم به امیدواری نیست.. حتی اگر افسرده ترین آدم دنیا وسط ی مرکز روان درمانی باشی هم، روزا میگذره و خورشیدم هر روز صبح در میاد... و مشکل اینجاست که تو موندی اما روزا و لحظه ها دارن میرن

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

منم خیلی دلم تنگ شده خیلی 

و بدتر اینکه نه کاتیم نه اتفاقی افتاده اما با وجود خوب بودن همه چیز بین خودمون از داشتن هم فعلا محرومیم بخاطر عقاید خانواده 

دلم خیلی براش تنگ شده برای صداش حرف زدنش 

برا وقتی ک همه حواسش ب منه برا وقتی سعی میکنه بخندونتم یا خوشحالم کنه ما با شادی هم شادیم با غم هم غمگین 

دلتنگی مزخرف ترین حالته 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

برای من ۱۹ سال گذشته،،، الان تاپیکتو دیدم یادم افتاد ،،اون موقع ۱۹ ساله بودم بدجور عاشقش بودم میمردم براش،،،خیلی خوشگل و خوشتیپ بود وقتی میومد در دانشگاه دلم غش و ضعف میرفت براش همه دخترا خیره میشدن بهش،،،قرار بود جشن عقد و عروسیمون با هم باشه خریدا رو کرده بودیم همه چیز بهم خورد