2777
2789
عنوان

سقط کردم

280 بازدید | 12 پست

شنبه شب سقط کردم - خیلی درد داشت - دوست ندارم خالی بندی کنم بگم خیلی محکم هستم - یکم حالم بهتر شد توی یک تاپیک کامل می نویسم تا توی نی نی سایت  تجربه داشته باشیم - امنیو سنتز کردم بچه سندروم داشت و توی ۱۸ هفته و ۵ روز سقط قانونی کردم توی بیمارستان - تقریبا ۱۶ ساعت از شروع درمان تا لحظه سقط طول کشید- 

خدا واقعا بهم خیلی لطف کرد؛ گفتنش سخته ها از طرفی هر کسی دید کفت تو‌جقدر بد شانسی که سندروم ادوارد ( تریزومی ۱۸) گرفته جنین ت از طرفی واقعا فکر نمیکردم بتونم زنده از زیر فشار روحی و‌جسمی ش خارج بشم 

تنها چیزی که سر پام نگه داشته « امید » هست ؛ میگم خدایا از الان قول بعدی رو بده سالم باشه و صالح و من هم لذت مادر شدن را بکشم 

ببینید آزمایش خون غربالگری چه سالم باشه چه های ریسک جوابش ۷۵ درصده 

اما حتما آخر هفته ۱۰ بارداری برید آزمایش خون سلفری (NIPT( بدید .

دو هفته ای جوابش می یاد و جوابش ۹۸ درصده 

اگر های ریسک بود هفته ۱۵ و ۵ روز امنیو سنتز بدید 

جواب فوری یک روزه اس بخواهید بهش میگن WF 

جواب اون خیلی دقیق هست 

وقتی کیسه آب جنین من پاره شد آب سبز بود به گفته ماما و پرستار و مادرم 

این یعنی جنین محیط مناسبی هم رشد نمیکرد 

حالا بعدا مینویسم جون ندارم خیلی خسته م

ب حق امام زمان خدای مهربون بهت سلامتی و عافیت بده و بزودی دامن ت سبز بشه💚 تاپیک اخرم یه سر بزن لطفا

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

عزیزم تجربه سختی داشتید و مطمئنا اجر و مزد این امتحان رو که واقعا به سختی پشت سر گذاشتید رو به بهترین شکل دریافت میکنید.

از خدا بهترین ها رو براتون خواستارم. 

انشاءالله به زودی لذت مادرشدن رو بچشید تا تلخی این تجربه  کمرنگ بشه براتون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها یه سوال دارم ...چند ماه پیش رفتم دکتر تیروئیدم رو ۴ بود یدونه قرص میخوردم تیروکسین۵۰...الان همون ازمایشارو بردم دکتر داخلی گفت بهت گفته بودم ۱/۵بخور برا چی نخوردی حامله ام هستم ولی الان دکترم فکر میکنه من ۱/۵میخوردم برام گفت۱۰۰ بخور حالا من یک و نصفی بخورم یا ۱۰۰ کامل؟

انشالله حتما حتما بارداری بعدی سالم و سلامت هست ،عزیزم مطمئن باش این روزها خیلی زود می گذره اما خدایی نکرده داشتن بچه ی مشکل دار یه عمر سختی داره.منم سابقه‌ی یه سقط دارم ،الان هم تو شرایط مشابه شما هستم باید برم آمنیوسنتز بدم هفته ی دیگه ،تو دلم پر از آشوب و اضطرابه

تجربه سختی پشت سر گذاشتی 

بهت خشته نباشی‌ میگم 

انشالله که بعدا برات خیر پیش  بیاد 

ولی اولین روزی که از نظر جسمی سرپا شدی  حتما چند روزی یه مسافرت کوتاه برین  زوحیت عوض شه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بعدی حتماسالم و خوب میشه 

و خدا را شکر کن زودتر متوجه شدی  چون نگه داری از بچه ی سندودم دان گرچه بچه های خاص و مهربانی هستن اما خوب سخته و کسانی کع ب تو میگن بدشانس اتفاقا من میگم خوش شانس  بودی خیلی زود متوجه شدی

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...