2777
2789
عنوان

تولدم مادر شوهرم تبریک نگفته

199 بازدید | 9 پست

تولد خودش که میشه هم تبریک میگیم و هم کیک و کادو ...

برای پسرش و داماد ها و دختر هاش هم به موقع زنگ میزنه و کیک میخرن و گاهی کادو ...

برای من همیشه یه زنگ خشک و خالیه که اونم با دو سه روز تاخیر 

تولد امسالم که تبدیل شده به یک پیامک تبریک فقط به بهانه اینکه سرکارم زنک نزده و اونم با تاخیر ...

بنظر تون به روی شوهرم بیارم ؟ یا از سال بعد منم دیگه زنگ نزنم و فقط پیام بدم ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه از سال ديگه جبران كن اعصاب خودت و شوهرتم خورد نكن

بنظرم واقعا زشته 

خواهر شوهرام هم اوایل حتی تولد بچه هاشونم تبریک میگفتم جشن میگرقت و اینا ... من راه دور بودم 

بعد دیدم همون سال اول عقد یه زحمت به خودشون ندادن تبریک بگن منم دیگه نگفتم 

مقصر خودمونیم 

منم دوسال اول همش تبریک و زنگ و پیگیر ولی دیدم نه فقط دارم خودما سبک میکنم اونا نه زنگی نه تبریکی منم بوسیدمشون گذاشتمشون کنار تا جایی که تولدم بگیرن من نمیرم یه بهونه جور میکنم

مقصر خودمونیم منم دوسال اول همش تبریک و زنگ و پیگیر ولی دیدم نه فقط دارم خودما سبک میکنم اونا نه زنگ ...

دقیقا 

آدم خب ناراحت میشه 

درست و حسابی به موقع میتونن زنگ بزنن تبریک بگن ...

خیلی زشته این حرکت 

تازه وقتی کادو میگیرم باید یه چیز ساده تر هم شده پس بدن ...

نه روز زن نه روز تولد نه روز معلم هیچی کادو نمیدن ولی تو روز زن و تولد و عید بهش هدیه میدیم