2777
2789

من گزارشکار دادم مشاورم بعد یه آزمون دادم تحلیل ریاضیش انجام ندادم نوشت تحلیل ریاضی چی؟ نوشتم خیلی سخت بود انجامش ندادم😐

بعد نوشت آها متوجه تحلیل ریاضی شدم

یعنی چیو متوجه شده؟ 😐مشاورمم خانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از مشاوری که اینقدر گنگ صحبت می کنه نمی تونم مشاوره بگیرم واقعن

😂😂😂😂😂حضوری اینجوری نیست نمیدونم چرا اینو نوشته و خیلی حساس برنامه رو انجام ندم شاید ناراحت شده

😂😂😂😂😂حضوری اینجوری نیست نمیدونم چرا اینو نوشته و خیلی حساس برنامه رو انجام ندم شاید ناراحت شده

احتمالش هست که ناراحت شده باشه قشنگم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
احتمالش هست که ناراحت شده باشه قشنگم

😓🥺😓🥺😓حدس خودمم همینه🥺💔چون گزارشکار دادم بهم جیزی نگفت فقط همیتو نوشت بعد یکبار دیگه هم اینکارو کرد باهام وقتی رفتم حضوری ناراحت شده بود

😓🥺😓🥺😓حدس خودمم همینه🥺💔چون گزارشکار دادم بهم جیزی نگفت فقط همیتو نوشت بعد یکبار دیگه هم اینکار ...

عزیزم 

ناراحت نباشید ،یه جورایی تعهد داره نسبت بهتون 

ایشاله موفق باشید

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
واقعا؟یعنی تیکه انداخته؟! 🥺😭

اره بنظر من با خودش میگه من مشاور تحصیلیشم خیلی راحت بمن میگه فلان آزمون یا تحلیل و انجام ندادم چون سخت بود

خب بخودش زحمت بده‌فکر کنه و انجام بده حتما برای وقت من و خودش ارزش قائل نیس

البته من خودم یکم حساسم 

و خودمو گذاشتم جای مشاور تحصیلت و این برداشت و داشتم از حرفش😁🤌

اره بنظر من با خودش میگه من مشاور تحصیلیشم خیلی راحت بمن میگه فلان آزمون یا تحلیل و انجام ندادم چون ...

من منظورم اینه خود درس ریاضی سوالاتش سخت بود همون سال هم کنکورش سخت بود جوری که نفرات برتر فقط 10 درصد زدن واقلا سوالاش غیر قابل فهم بود😭🥺منظورم از سختی کار نبود سختی سوال بود  باز هم تیکه انداخته؟